NASA. VIDEO UIMITOR cu ASTEROIDUL care a SPERIAT Omenirea

NASA. Un video uimitor cu asteroidul care vine cu foarte mare viteza spre Pamant a speriat omenirea din cauza alertei care a fost emisa de catre agentia spatiala.

NASA. Un nou video uimitor, facut in baza unor imagini furnizate de catre agentia spatiala americana,  ne dezvaluie un asteroid care se indreapta cu viteza foarte mare spre Pamant in momentul de fata. Puteti vedea in clipul video de mai sus traiectoria pe care NASA a creat-o pentru a ne arata cat de aproape va ajunge acest asteroid de Pamant si de Luna, agentia spatiala americana spunand ca luna viitoare va avea loc evenimentul.

NASA. 14 septembrie este ziua in care acest asteroid va ajunge cel mai aproape de pamant, el calatorind cu o viteza de peste 17.000 de KM/h in momentul de fata spre planeta noastra, speriind multa lume. Desigur ca NASA a spus foarte clar ca nu urmeaza sa existe vreun pericol cu privire la aceste asteroid, iar asta deoarece traiectoria sa nu mai poate fi modificata substantial pentru ca Pamantul sa fie lovit de catre el.

NASA. VIDEO UIMITOR cu ASTEROIDUL care a SPERIAT Omenirea

NASA. Asteroidul a speriat multa lume din cauza diametrului foarte mare pe care il are, mai exact 650 de metri, impactul cu Pamantul putand fi unul complet devastator, dar cu foarte multi oameni ucisi. Cei de la NASA au integrat acest asteroid in categoria celor care reprezinta un pericol mediu pentru Pamant, iar deoarece exista sanse ca el sa loveasca planeta noastra, dar nu in momentul in care va trece pe langa ea, luna viitoare.

NASA. Despre acest asteroid se stie de ceva vreme, insa aceasta este prima oara cand cei de la NASA furnizeaza si traiectoria clara pe care el o va avea cand va trece cu viteza foarte mare pe langa planeta noastra. Din nou, NASA spune ca nu exista vreun pericol in momentul de fata, altfel ar fi folosit sistemul DART pentru a ii modifica traiectoria, dar cum de asta nu e nevoie, ramane doar ca el sa fie observat de catre toti cei interesati.

NASA. Separat de acest asteroid, exista si altii care vin cu foarte mare viteza spre Pamant, si exista pentru unii un foarte mare potential periculos care inca sperie multa lume.