X

iPhone 11 Pro/Max: Primele Review-uri LAUDA Telefoanele (VIDEO)

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au publicate astazi primele review-uri de catre presa din SUA care a avut ocazia de a testa telefoanele, iar mai toata lumea lauda ceea ce a facut Apple. Desi la o simpla vedere, iPhone 11 Pro arata fix ca iPhone XS, pana il intorci, si observi ca ai in sfarsit o camera mai complexa, care este capabila sa faca poze si clipuri video foarte bune, chiar surprinzator de bune, conform multor dintre celor care au facut review-uri.

iPhone 11 Pro are laudata camera ca fiind cea mai buna pe care a implementat-o compania Apple pana in momentul de fata, dar acest lucru il stie toata lumea de la bun inceput. Partea interesanta este ca iPhone 11 Pro face poze si clipuri video mult mai bune decat telefoanele concurente, sau cel putin asta spun cei care au facut comparatii cu alte modele concurente, si veti putea vedea in cateva dintre review-uri exact acelasi lucru.

iPhone 11 Pro/Max: Primele Review-uri LAUDA Telefoanele (VIDEO)

iPhone 11 Pro are laudat foarte mult si noul Night Mode, care poate face poze mult mai bune chiar si decat telefoanele Google Pixel, care pana acum erau considerate a fi cele mai bune in aceste situatii. Camera frontala este deasemenea foarte mult imbunatatita, iar calitatea cipurilor video si pozelor este substantial mai buna la iPhone 11 Pro decat la iPhone XS, chiar daca nu exista stabilizare optica pentru ea.

iPhone 11 Pro are laudat foarte mult si ecranul nou implementat de catre compania Apple, acesta fiind prezentat ca superior celui din iPhone XS, si cel putin la fel de bun precum cel al Samsung GALAXY Note 10. Foarte multa lume lauda ceea ce este implementat in iPhone 11 Pro de catre Apple, insa nu trebuie sa uitati ca exista si un pret destul de mare pentru a beneficia de toate aceste schimbari foarte mari.

Disqus Comments Loading...