X

WhatsApp: Functia SPECIALA Implementata cu Noul DARK MODE

WhatsApp va avea o functie speciala implementata cu noul dark mode de catre compania americana, deci vorbim despre o schimbare foarte importanta de care vor beneficia utilizatorii cu telefoane care asteapta noua tema. Stiti deja de foarte multa vreme ca un dark mode este in dezvoltare la WhatsApp pentru implementare in telefoanele utilizatorilor, o noua versiune beta a sa dezvaluind astazi si o functie speciala care va fi deasemenea disponibila.

WhatsApp va avea un meniu special de setari pentru dark mode, iar acolo va exista si o functie care va permite modificarea modului in care tema intunecata este afisata pentru cei care o vor disponibila pe telefoane. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata meniul special care a fost implementat in aplicatia WhatsApp pentru cei dornici sa activeze tema intunecata, si vorbim despre ceva ce e nu e oferit chiar de orice aplicatie.

WhatsApp: Functia SPECIALA Implementata cu Noul DARK MODE

WhatsApp le va permite utilizatorilor sa selecteze daca vor sa aiba interfata aplicatiei afisata cu noul dark mode, cu vechea culoare pe care o avem si acum, sau cu o culoare care sa fie preluata dupa cea predefinita de iOS, Android. Ultima setare e foarte importanta deoarece atat iOS 13, cat si Android 10 ofera posibilitatea de a activa dark mode in functie de perioada din zi in care ne aflam, astfel ca WhatsApp va avea API-urile sistemelor de operare.

WhatsApp pare sa vrea sa le ofere utilizatorilor sai exact ceea ce acestia isi doresc, cu toate noutatile pe care le au disponibile si sistemele de operare in care utilizeaza noul dark mode dupa ce va fi oferit in mod oficial. Aceasta este prima noutate importanta pentru acest dark mode din cadrul WhatsApp care este oferita dupa o foarte multa perioada de timp in care nu a mai aflat absolut nimic din procesul de dezvoltare, dar el continua fara oprire.

WhatsApp va avea lansat noul dark mode la un moment dat, dar deocamdata nu se stie cam cand am putea sa il activam pentru a-l folosi pe telefoanele cu iOS 13, sau Android 10.

This post was last modified on oct. 7, 2019, 8:48 PM 20:48

Disqus Comments Loading...