X

WhatsApp: Doua SCHIMBARI pentru Telefoane LANSATE Astazi

WhatsApp are parte astazi de doua schimbari noi pentru telefoane lansate de catre compania americana, iar sute de milioane de oameni se pot bucura de ele in momentul de fata. Vorbim despre o actualizare pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone, iar utilizatorii WhatsApp se pot bucura de noutati imediat dupa ce vor instala noua versiune a aplicatiei, ele fiind destul de interesante, dar nu neaparat esentiale pentru folosirea platformei de mesagerie.

WhatsApp a implementat in primul rand un nou ecran de pornire, pe care il puteti vedea mai jos, acesta fiind un preambul pentru o alta schimbare mai mare pregatita de catre cei de la Facebook. WhatsApp urmeaza sa aiba parte de un branding aplicat pentru ecranul de pornire de catre cei de la Facebook, scopul final fiind de a marca aplicatia intr-un asemenea mod in care toata lumea sa stie ca ea de fapt este detinuta de compania Facebook.

WhatsApp: Doua SCHIMBARI pentru Telefoane LANSATE Astazi

WhatsApp are o alta schimbare mai importanta implementata pentru telefoanele iPhone, aceasta permitand ascunderea completa a statusurilor pe care nu dorim sa le mai vedem in interfata. Mai jos aveti o comparatie facuta intre felul in care aratau inainte statusurile pe care nu dorim sa le mai vedem, Muted, in WhatsApp, si cele pe care nu le-am blocat, dar si felul in care arata in momentul de fata interfata modificata pentru telefoanele iPhone.

WhatsApp are deasemenea descoperite in cea mai recenta versiune beta si noutatile in ceea ce priveste implementarea noului dark mode pentru toata lumea, acesta nefiind deocamdata 100% pregatit pentru a fi oferit. WhatsApp va oferi intr-un final un dark mode, dar din cate se pare, mai e nevoie de foarte multa munca pentru ca interfata sa fie pregatita, iar dupa cum arata lucrurile e putin probabil ca asta sa se intample pana in 2020.

WhatsApp a lansat aceasta actualizare pentru toate telefoanele iPhone astazi, si o puteti instala imediat prin intermediul aplicatiei App Store din cadrul iOS.

This post was last modified on oct. 28, 2019, 9:02 PM 21:02

Disqus Comments Loading...