X

SOC pentru Telefoanele Huawei, Anunt IMPORTANT privind Android 10

Telefoanele Huawei sunt in momentul de fata sub incidenta unei sanctiuni impuse in SUA de catre guvernul american, la cererea lui Donald Trump, Android 10 neputand fi licentiat pentru ele, din pacate pentru clienti. In ciuda tuturor sanctiunilor care au fost impuse deja in SUA, pentru telefoanele Huawei a fost publicata o lista care anunta lansarea graduala a Android 10 beta incepand cu luna aceasta, iar astazi vin noi vesti bune in legatura cu ea.

Telefoanele Huawei ar urma sa aiba Android 10 beta din noiembrie incepand cu Huawei P30 si Huawei P30 Pro, acestea fiind primele unitati pe care ar trebui sa ajunga EMUi 10 si Android 10, dar nu se stie daca si cu aplicatii Google. Puteti vedea mai jos intreaga lista cu toate telefoanele Huawei pe care va fi oferit Android 10 incepand din noiembrie 2019, un total de 33 de versiuni fiind alese de catre chinezi pentru ca aceasta actualizare sa fie oferita.

SOC pentru Telefoanele Huawei, Anunt IMPORTANT privind Android 10

Telefoanele Huawei vor avea disponibil Android 10 pentru testare in versiune beta cu mult inainte ca versiunile publice sa fie puse in distributie, deci doar cei interesati sa testeze aceasta actualizare o vor putea face. Intentia celor de la Huawei este una laudabila, iar asta in conditiile in care nici macar ei nu stiu deocamdata daca pe telefoanele Huawei actuale vor putea oferi Android 10 cu aplicatii si servicii de la Google, asa cum vrea toata lumea acum.

Telefoanele Huawei nu pot avea Android 10 licentiat inca, iar daca actualizarea va fi oferita fara aplicatii si servicii de la Google, atunci foarte multa lume va fi enervata de ceea ce le aduce compania chinezeasca. Din pacate pentru toata lumea, pentru cei cu telefoanele Huawei exista in continuare destul de multa incertitudine, insa ceea ce tot vedem sugereaza puternic ideea ca lucrurile s-ar putea rezolva destul de rapid in viitorul apropiat.

Telefoanele Huawei din intreaga lume vor avea Android 10 oferit in versiune beta incepand cu luna noiembrie, astfel ca asteptarea pentru multi nu va mai dura prea mult.

This post was last modified on nov. 2, 2019, 4:34 PM 16:34

Disqus Comments Loading...