X

WhatsApp a Pregatit o Noua SURPRIZA pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp a pregatit o noua surpriza pentru toate telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, si vorbim aici despre ceva ce este util pentru multa lume, foarte multe persoane trimitand in fiecare zi caractere emoji. Pentru ca unele dintre ele aveau nevoie de un update, cei de la WhatsApp s-au gandit sa implementeze in versiunea pentru Android cateva noi caractere noi, acestea fiind confirmate deasemenea si de catre cei de la Emojipedia.

WhatsApp are in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android implementate toate schimbarile pe care le puteti vedea in imaginile de mai jos, aceste caractere emoji noi fiind create special pentru telefoane. Vorbim despre o serie de schimbari destul de interesante pe care Emojipedia le ofera pentru toate sistemele de operare, iar ele ajung in aplicatia WhatsApp pentru Android la o luna si jumatate dupa ce au ajuns inclusiv in iPhone.

WhatsApp a Pregatit o Noua SURPRIZA pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp incearca sa implementeze in mod constant cele mai noi caractere emoji pentru utilizatorii din intreaga lume, dar ele nu ajung tot timpul chiar atat de rapid precum si-ar dori toata lumea. In cazul acesta, telefoanele cu sistem de operare Android au parte de schimbarea din WhatsApp ceva mai tarziu, iar asta pentru ca actualizarile lansate de Google pentru Android de obicei nu includ schimbari chiar atat de mici, ci doar patch-uri de securitate.

WhatsApp a lansat chiar saptamana trecuta pentru Android o noua functie care ofera posibilitatea de securizare a aplicatiei folosind citirea amprentelor, deci exista si actualizari cu noutati mai importante pentru telefoane. Aceasta privind caracterele emoji noi este o surpriza, dar nu una extrem de importanta, WhatsApp avand in general parte de schimbari ceva mai importante pentru oamenii care folosesc aplicatia in toata lumea.

WhatsApp va avea aceasta noua versiune lansata pentru telefoanele cu sistem de operare Android undeva in cursul urmatoarelor saptamani, insa deocamdata nu se stie sigur cand o vor putea instala toti utilizatorii.

This post was last modified on nov. 5, 2019, 10:08 PM 22:08

Disqus Comments Loading...