X

WhatsApp Lanseaza Inca o Functie pe care NU o Vrei pe Telefoane

WhatsApp continua extinderea disponibilitatii pentru functiile care au menirea de a aduce mai multi bani pentru companie, astfel ca acum vorbim despre una care cel mai probabil nu e dorita de mai nimeni. Mai exact, WhatsApp a anuntat astazi lansarea unei functii pentru companii care le ofera posibilitatea de a afisa cataloage de produse prin intermediul platformei de mesagerie catre clienti, inclusiv prin reclame incarcate in platforma de catre ele.

WhatsApp prezinta in clipul video de mai sus felul in care vor fi create aceste cataloage de produse in cadrul platformei, ele putand fi partajate catre oricine fara vreo restrictie, si nu toata lumea e multumita. Stiti deja cu siguranta faptul ca WhatsApp pregateste implementarea de reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie, iar acesta este doar un nou pas spre a acapara atentia oamenilor din intreaga lume cu reclame pe care absolut nimeni nu le vrea.

WhatsApp Lanseaza Inca o Functie pe care NU o Vrei pe Telefoane

WhatsApp le va permite companiilor sa creeze cataloage complexe pentru prezentarea produselor in cadrul aplicatiei, acestea incluzand informatii despre ele, impreuna cu preturile la care pot fi cumparate. WhatsApp a creat aceasta functionalitate special pentru cei care nu au website-uri, dar care vor sa vanda produse inclusiv catre clienti cu telefoane mobile, dar desigur ca totul se limiteaza doar la cei care au si un cont in platforma.

WhatsApp va permite pentru inceput doar trimiterea de mesaje directe catre clienti cu aceste cataloage, sau produse din ele, deci inca nu vor putea fi promovate in reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie. Desigur ca asta se va schimba in viitorul nu foarte indepartat, astfel ca de aici vine si nemultumirea multora cu privire la WhatsApp si decizia pe care compania a luat-o in ceea ce priveste aceasta functionalitate noua.

WhatsApp va lansa reclame pentru telefoanele din intreaga lume undeva in cursul urmatoarelor luni, cel mai probabil la inceput de an 2020, iar abia atunci va incepe toata drama cu privire la modificari.

This post was last modified on nov. 7, 2019, 9:54 PM 21:54

Disqus Comments Loading...