Facebook a facut in secret o aplicatie foarte periculoasa care a fost gandita pentru a face recunoastere faciala pentru angajatii acesteia, dar si prietenii lor care folosesc reteaua de socializare, conform unor informatii aparute astazi. Facebook a dezvoltat aplicatia pentru angajatii care ar fi trebuit sa o foloseasca, teoretic, pentru uz intern, iar cu ajutorul ei cei care lucreaza pentru compania americana puteau fi recunoscuti printr-o simpla analiza a fetei.
Facebook a dezvoltat aplicatia pentru recunoastere faciala a oamenilor intre 2015 si 2016, iar conform informatiilor aparute, ea nu ar fi fost lansata vreodata public, desi nu se stie ce s-a intamplat cu tehnologiile existente in ea. Aplicatia putea face recunoastere faciala pentru angajatii Facebook, prietenii lor, deci teoretic orice persoana, insa era necesar ca pentru respectivele persoane sa existe unele informatii de identificare in bazele de date ale companiei.
Facebook a facut cea mai PERICULOASA Aplicatie pentru Telefoane
Facebook a recunoscut faptul ca a dezvoltat aceasta aplicatie, insa a negat faptul ca ea a fost vreodata lansata in mod public, si a afirmat deasemenea ca din 2016 dezvoltarea sa a fost oprita, fara a se stie ce s-a intamplat cu tehnologiile sale. Problema cea mai mare este aici ce s-a intamplat cu inteligent artificiala care a fost antrenata de catre Facebook timp de mai bine de un an de zile pentru a recunoaste oamenii doar in baza fetei, ea fiind extrem de importanta.
Facebook spune ca a renuntat la dezvoltarea aplicatiei din 2016, si ca nu a folosit-o dincolo de birourile sale, dar in realitate e greu de spus cum anume s-a utilizat totul, si pe cate persoane a fost folosita in realitate aplicatia. Avand in vedere ca prietenii angajatilor Facebook au fost folositi in acest proiect, probabil ca niciodata nu vom afla adevarul privind acest experiment care a fos facut de catre americani pentru a imbunatati sistemele de recunoastere faciala.
Facebook a fost foarte intens criticata din cauza faptului ca nu protejeaza suficient de bine intimitatea utilizatorilor sai, iar ceea ce vedem acum este o noua dovada a faptului ca unele zvonuri sunt complet adevarate.
This post was last modified on dec. 9, 2019, 7:09 PM 19:09