WhatsApp a lansat in versiune beta o noua functie care era asteptata de catre foarte multe persoane cu telefoane mobile, si totul ca o surpriza dupa ce ea a fost descoperita cu nu chiar atat de mult timp in urma in aplicatie. Vorbim despre noua functie pentru trimiterea de mesaje care se autodistrug, cei de la WhatsApp preluand functia de la Snapchat, desi Facebook a furat-o de ceva vreme si in alte aplicatii ale sale, iar acum ajunge inclusiv in aceasta platforma.
WhatsApp a lansat functia aceasta in aplicatia sa disponibila in versiune beta in platformele iOS si Android, astfel ca toti cei care folosesc aceste aplicatii au acum posibilitatea de a se folosi de aceasta noua functionalitate importanta. Cei de la WhatsApp au in meniul de setari integrata o noua functie care se numeste “Delete Messages”, iar de acolo utilizatorii pot seta perioada de timp care trece de la trimiterea unui mesaj si pana in momentul in care e sters automat.
Functia WhatsApp pe care o ASTEPTAI de MULT ajunge in Telefoane
WhatsApp a integrat o varietate de optiuni, care desigur ca nu sunt finale, iar asta pentru ca exista o discrepanta destul de mare intre ele, dar probabil ca optiunile vor mai fi modificate, mai ales pentru ca nu sunt oferite in versiune finala. WhatsApp permite in momentul de fata trimiterea de mesaje care pot expira in o ora, o zi, o saptamana, o luna, sau un an, dar probabil ca vor mai aparea optiuni pentru setarea ca mesajele sa expire in cateva minute, sau ore.
WhatsApp va calcula perioada de timp din momentul in care mesajul este vizualizat de catre persoana la care ajunge, iar aici includem cel mai probabil inclusiv notificarea care este afisata pentru un telefon mobil. Calcularea din momentul in care mesajul e trimis nu este prea practica deoarece e posibil ca destinatarul sa nu vada mesajul chiar si la o ora de la trimiterea prin WhatsApp, deci aceasta optiune nu este prea practica.
WhatsApp va lansa aceasta functie in mod public cel mai probabil abia in 2020, iar asta pentru ca intre timp va trebui sa o testez pe cat mai multi oameni pentru a verifica daca functioneaza totul asa cum trebuie.