Google Maps este cea mai folosita aplicatie de harti online din lume in momentul de fata, platforma avand foarte multi utilizatori, dar si harti care acopera zone vaste de pe intreaga planeta, insa desigur ca este foarte departe de a fi chiar perfecta. Mai exact, Google Maps nu a avut pana in momentul de fata o functie care sa le permita oamenilor sa fie direcitonati pe alei, sau prin zone, unde exista iluminare publica noaptea.
Google Maps nici nu prea avea cum sa obtina usor aceste informatii, in general primariile oraselor fiind cele care au informatii detaliate privind zonele in care exista iluminare stradala, si cele in care nu exista asa ceva. In ciuda acestui lucru, se pare ca in Google Maps va fi implementata o modificare menita sa ii ajute pe oameni sa nu mai circule noaptea prin zone unde nu exista iluminare, si exista posibilitatea de a nu fi in siguranta.
Schimbarea din Google Maps care era NECESARA de MULT Timp
Google Maps ar urma sa aiba un mod special de a vizualiza hartile, care va afisa peste drumuri si cai pietonale un segment de informatii care ne indica unde exista iluminare stradala, si unde nu exista asa ceva pentru pietoni, biciclisti, etc. Google Maps are gandita aceasta noua functionalitate ca una menita sa creasca siguranta utilizatorilor, sau cel putin asta arata codul sursa al unei versiuni beta a aplicatiei care este dezvoltata pentru Android.
Google Maps este o aplicatie gandita pentru a le oferi utilizatorilor cel mai bun nivel de siguranta posibil, insa desigur ca exista si situatii in care fara sa vrea, Google trimite utilizatorii pe directii gresite, sau in zone nu prea sigure. Avand si informatii despre zonele in care exista iluminare stradala, oamenii pot sta mult mai linistiti deoarece exista mai putine sanse sa fie atacati, iar Google Maps ii poate directiona doar pe unde trebuie.
Google Maps nu are deocamdata vreo informatie cu privire la tarile in care aceasta functionalitate va fi oferita, insa probabil ca vor aparea si ele pe masura ce se va apropia si data de lansare pentru aceasta noua functionalitate.
This post was last modified on dec. 20, 2019, 6:26 PM 18:26