X

WhatsApp: Primul Pas spre DISPARITIA Aplicatiei a fost Facut Deja

WhatsApp este, dupa cum v-am spus deja, atacata de o noua platforma de mesagerie care ar putea sa duca la disparitia sa in viitorul nu foarte indepartat, iar asta pentru ca oamenii vor mai mult. Vorbesc despre platforma RCS pe care compania Google a implementat-o in Android pentru a oferi o alernativa la WhatsApp, dar si la iMessage, pe care oamenii il cer in telefoane, dar care pana acum nu a putut fi oferit pentru ei, din pacate.

WhatsApp are parte de o noua lovitura serioasa acum, iar asta pentru ca Google a activat sistemul RCS pentru toate telefoanele Android de pe teritoriul SUA, una dintre tarile in care aplicatia Facebook are mare succes. Desi RCS nu este deocamdata la fel de sigur precum WhatsApp, ofera totusi posibilitatea de a trimite mesaje text, poze, sau clipuri video, dar fara a mai instala vreo alta aplicatie, ci direct din cea nativa a Android.

WhatsApp: Primul Pas spre DISPARITIA Aplicatiei a fost Facut Deja

WhatsApp a fost principala solutie de mesagerie pentru utilizatorii Android, la fel ca Facebook Messenger, iar asta pentru ca ei n-au avut pana acum o metoda mai simpla de comunicare de pe propriile telefoane. Asta urmeaza sa se schimbe substantial multumita RCS, si WhatsApp, la fel ca Facebook Messenger, vor avea cu siguranta de suferit de pe urma lansarii sale pentru toate telefoanele Android din SUA chiar din momentul de fata.

WhatsApp ofera deocamdata mai multe functii decat aplicatia Android Messages, care are sistemul RCS integrat, dar asta se va schimba, asa cum aplicatia Messages are implementate functii noi pentru iMessage. Desigur ca functii tupide precum stories, sau status, nu vor ajunge in iMessage, sau aplicatia Android Messages, insa cei care folosesc WhatsApp sigur nu le vor simti lipsa, ele nefiind oricum chiar atat de populare la nivel global acum.

WhatsApp are cum pozitia amenintata atat in SUA, cat si in Europa, in ambele cazuri existand suport pentru RCS la foarte multi operatori, iar lumea va incepe sa foloseasca si platforma alternativa de mesagerie, mai ales ca e mai simpla de utilizat.

This post was last modified on dec. 14, 2019, 12:47 PM 12:47

Disqus Comments Loading...