Android are o PROBLEMA foarte SERIOASA pe tot mai MULTE Telefoane

Android are o problema foarte serioasa pentru un numar tot mai mare de telefoane din intreaga lume, iata ce bug serios a fost descoperit in acest moment.

Android este de vreo 3 luni afectat de o problema extrem de serioasa, dar si extrem de enervanta, ea incepand sa se faca resimtita pe tot mai multe modele de telefoane, fara ca utilizatorii sa o poata rezolva. In clipul video de mai sus aveti problema demonstrata, ea impiedicand utilizatorii sa isi deblocheze telefoanele folosind PIN-ul acesta, el nefiind acceptat la incercare de deblocare, si desi 3 luni au trecut de la descoperire, problema inca persista.

Android a avut initial problema descoperita pe telefoanele Google Pixel, iar cei de la Google au fost anuntati de existenta ei, insa recent inclusiv alte modele de telefoane au inceput sa fie afectate din cauza ei. Modele de telefoane de la Sony, OnePlus, si nu numai, incep sa aiba raportata problema de catre utilizatori, iar din pacate acestia nu pot face absolut nimic pentru a avea parte de functionarea normala a Android, din pacate.

Android are o PROBLEMA foarte SERIOASA pe tot mai MULTE Telefoane

Android, dupa cum puteti vedea, are o problema din cauza careia PIN-ul telefoanelor nu deblocheaza dispozitivele, chiar daca acesta este acceptat, telefoanele reblocandu-se imediat dupa acceptarea sa. O explicatie pentru problema nu a venit de la Google, dar nici vreo rezolvare, astfel ca toti cei care folosesc Android nu au altceva de facut decat sa astepte ca un patch va fi lansat candva pentru ca lucrurile sa fie readuse la normal pentru ei.

Android are deocamdata aceasta problema restransa la un numar destul de redus de telefoane, insa desigur ca totul poate degenera pana in punctul in care milioane de oameni pot fi afectati de aceasta problema. In momentul de fata se stie ca versiunile 8, 9, 10 ale Android sunt afectate de acest bug, deci exista potentialul ca foarte multa lume sa aiba de suferit de pe urma sa daca nu va fi rezolvat extrem de rapid de catre cei de la Google.

Android este un sistem de operare foarte popular, foarte folosit, si ar fi bine ca lucrurile sa revina la normal inainte ca ele sa degenereze in totalitate pentru utilizatorii din intreaga lume care asteapta rezolvarile acum.