Windows 10 are o functie foarte importanta lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind implementata deocamdata in versiune beta pentru utilizatori. Mai exact, cei de la Microsoft au implementat in sfarsit in cadrul Windows 10 o noua functie care are menirea de a le arata utilizatorilor cand una dintre aplicatiile din PC-urile lor le acceseaza locatia, exact precum vedem si in telefoanele mobile iOS sau Android.
Windows 10 are prezentata mai jos noua functie pe care cei de la Microsoft o au implementata in taskbar-ul calculatoarelor ce ruleaza cel mai recent build beta distribuit prin intermediul Fast Ring pentru beta testerii companiei. Noua functie este implementata de catre cei de la Microsoft pentru Windows 10 in ideea de a testa schimbarea inainte ca ea sa poata fi lansata pentru lumea intreaga, dar asta numai daca va fi suficient de bine pregatita pentru distributie.
Windows 10. Functia Foarte IMPORTANTA LANSATA de Microsoft
Windows 10 mai are implementata o functie separata pentru Task Manager, aceasta avand menirea de a le spune utilizatorilor ce fel de arhitectura foloseste fiecare proces care ruleaza in calculatorul lor in acel moment. Aceasta functie este foarte utila pentru a sti daca o anumita aplicatie ar trebui schimbata pentru a avea performante mai bune, sau nu, iar asa Windows 10 aduce pentru calculatoare o schimbare pe care putini o mai asteptau acum.
Windows 10 pare totusi sa aiba implementate functii mai bune in ceea ce priveste securitatea, iar asta pentru ca oferirea de informatii despre aplicatiile care preiau in mod activ locatia utilizatorilor este ceva toata lumea vrea sa afle. Windows 10 este doar unul dintre foarte putinele sisteme de operare care nu mai ofera asa ceva pentru utilizatorii lor, iar decizia de a implementa o asemenea functie vine tarziu, dar e bine ca vine.
Windows 10 ar putea avea aceste noutati oferite fie in actualizarea din primavara, fie in cea din toamna, dar numai daca totul va fi suficient de bine pus la punct pentru a fi utilizat fara probleme de catre toata lumea.
This post was last modified on ian. 10, 2020, 4:34 PM 16:34