X

LG Suspenda activitatea intr-o fabrica din cauza Coronavirus

LG a decis sa suspende activitatea intr-una dintre fabricile in care produce ecrane, Coronavirus fiind motivul din cauza caruia compania sud-coreeana a decis sa inchida macar temporar fabrica respectiva pentru a-si proteja angajatii.

Gumi este orasul in care cei de la LG aveau o fabrica pentru ecrane, iar din moment ce in Coreea de Sud numarul de cazuri de Coronavirus a crescut neasteptat de mult in ultimele zile, in special in acea zona, masura e una foarte buna.

LG face ecrane pentru telefoane mobile in acea fabrica, iar decizia de a suspenda activitatea a venit dupa ce un angajat al unei banci din apropierea fabricii sale a fost testat cu un rezltat pozitiv pentru Coronavirus, deci s-a luat preventuv masura de a inchide temporar fabrica.

Coronavirus a generat probleme destul de mari in Asia pentru o gama variata de producatori din China, insa se pare ca si Coreea de Sud este afectata destul de serios de acest virus care a dat peste cap activitatea foarte multor companii din China.

LG a afirmat ca ar trebui sa reinceapa activitatea in ziua de 3 martie, dar e posibil ca suspendarea sa fie prelungita daca igienizarea fabricii nu va fi facuta in timp, sau daca vreun angajat este testat pozitiv pentru noul Coronavirus.

This post was last modified on mart. 1, 2020, 8:30 AM 08:30

Disqus Comments Loading...