Samsung GALAXY S20 are o functie secreta descoperita in Android in baza unei analize facute cu privire la codul sursa al sistemului de operare, iar aceasta este o surpriza foarte interesanta. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S20 are un mod special de functionare pentru ecran, acesta putand fi setat sa aiba o rata de refresh de 96 Hz, una intermediara in raport cu cele de 60 Hz si 120 Hz, insa ea nu este listata ca posibila pentru activare de utilizatori.
Samsung GALAXY S20 poate avea aceasta optiune activata doar prin unele modificari facute pentru codul sursa al Android pentru telefoane, deci nu e chiar atat de usor, si nu e chiar atat de recomandata pentru folosire. Se pare ca unii dintre cei care au setat aceasta functie au descoperit ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 au diverse probleme de utilizare, ceea ce este de asteptat din moment ce functia nu este oferita in mod oficial pentru utilizare.
Samsung GALAXY S20: Functia SECRETA Descoperita in Telefon
Samsung GALAXY S20 nu permite folosirea acestei functii cu o rezolutie mai mare decat cea la care este limitata rata de refresh de 120 Hz, deci nu va fi vreun beneficiu din acest punct de vedere. Exista totusi doua beneficii, unul pentru fluiditatea cu care va putea fi folosita interfata sistemului de operare, si un al doilea pentru autonomia bateriei, care va fi mai buna decat in cazul folosirii ratei de refresh de 120 Hz, asta desigur daca telefoanele vor functiona cu acest mod.
Samsung GALAXY S20 nu ar trebui sa aiba probleme hardware prin setarea acestei functii, iar asta pentru ca e gandit pentru a functiona cu o rata de refresh chiar mai mare, deci singurele probleme ar trebui sa fie software. Totusi, avand in vedere ca functia nu e oferita oficial, nu e prea recomandabil sa o activati in telefoanele voastre, si sa ramaneti in schimb la optiunile care sunt disponibile oficial pentru Samsung GALAXY S20 de la Samsung.
Samsung GALAXY S20 va avea in viitor oferita si optiunea de a activa rata de refresh de 120 Hz la rezolutia maxima pentru ecran, dar asta ar putea reduce si mai mult autonomia bateriei telefoanelor.
This post was last modified on apr. 2, 2020, 5:25 PM 17:25