DIGI Romania are o atentionare emisa pentru clientii sai din Romania si e ceva ce ar trebui sa fie cunoscut de catre toti cei care platesc lunar pentru serviciile de internet, mesajul fiind unul destul de vechi. Cei de la DIGI Romania au creat in website-ul lor o pagina speciala in care atentioneaza pe toata lumea care-i foloseste serviciile in legatura cu pericolele existente pe internet, si e bine ca toti cei care il folosesc zilnic sa stie despre existenta lor.
DIGI Romania are printre toate aceste avertizari inclusiv o serie de informatii care le spun oamenilor cum sa isi dea seama daca au calculatoarele infectate cu malware, spyware, si alte tipuri de software malitios. Este foarte bine sa stiti cum puteti detecta aceste tipuri de infectari deoarece DIGI Romania poate sa blocheze abuzul retelei sale de internet, implicit si a calculatoarelor care sunt infectate si folosite in retele de tip botnet pentru diverse atacuri.
DIGI Romania: Clientii ATENTIONATI, ce Trebuie sa Stii Acum
DIGI Romania le spune clientilor ca ar putea avea calculatorul, sau chiar telefonul cu Android, infectat cu malware daca paginile de internet se deschid greu, sau daca dispozitivele lor functioneaza greu. Aparitia de erori din senin cand totul functiona fara probleme, aparitia de programe necunoscute, sau schimbarea paginii predefinite pentru cautari sunt deasemenea semne ale unei posibile infectari, conform DIGI Romania, si daca le intampinati, stiti de unde vin.
DIGI Romania vorbeste deasemenea si despre spyware, adica software de monitorizare pentru tot ceea ce facem in PC-uri, dar desi uneori calculatoarele pot functiona greu din cauza lui, de obicei nu prea aveti cum sa va dati seama daca sunteti infectati. Nici in cazul troienilor nu prea exista metode de a afla daca sunteti infectati, dar DIGI Romania vorbeste de adware, iar acesta are o simptoma comuna, foarte multe reclame aparute din senin cand navigam pe internet.
DIGI Romania are in sectiunea sa speciala privind siguranta pe internet foarte multe informatii de care ar trebui sa stiti pentru a va proteja atunci cand navigati online in viata de zi cu zi.