X

Facebook lanseaza o noua aplicatie speciala pentru jocuri

Facebook a anuntat in cursul zilei de ieri ca va lansa astazi o noua aplicatie speciala pentru jocuri, compania americana dorind sa intre mai serios in concurenta cu cei de la Twitch, si nu numai, planul fiind initiat cu foarte mult timp in urma.

Facebook va lansa aplicatia undeva spre seara acestei zile, iar desi ea va avea unele jocuri disponibile pentru utilizatori, principalul sau scop va fi de a permite crearea de sesiuni video live, dar si de a ii urmari pe cei care faca asemenea inregistrari.

Facebook va lansa noua aplicatie exclusiv pentru telefoanele Android la inceput, iar o versiune pentru iPhone va ajunge in urmatoarele luni, serviciul find lansat acum dupa ce compania l-a testat pentru nu mai putin de un an si jumatate in unele zone de pe glob.

“Facebook intenționează să introducă luni aplicația mobilă Facebook Gaming. Investiția în jocuri în general a devenit o prioritate pentru noi, deoarece considerăm că jocurile sunt o formă de divertisment care leagă cu adevărat oamenii. Divertismentul nu este doar o formă de consum pasiv, ci și divertisment care este interactiv și aduce oamenii împreună.”

Facebook are extrem de multi gameri in reteaua sa de socializare, insa pana acum ei n-au avut o platforma dedicata de la companie pentru a-si arata calitatile, Twitch fiind platforma folosita de mai toata lumea, dar lucrurile urmeaza sa se schimbe in curand.

This post was last modified on apr. 20, 2020, 2:30 PM 14:30

Disqus Comments Loading...