X

GTA 5: Vestea PROASTA pentru Jucatori, Ce se Schimba in Mai

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri online ale momentului, cu milioane peste milioane de jucatori in lumea intreaga, insa din pacate pentru acestia vine si o veste foarte proasta pentru ca la inceput de luna mai va avea loc o schimbare foarte mare pentru multi.

GTA 5 urmeaza sa fie eliminat din XBOX Game Pass incepand cu data de 7 mai, astfel ca jucatorii nu vor mai putea sa-l joace decat daca l cumpara, iar cei de la Microsoft il vor avea disponibil cu 20% reducere imediat dupa ce schimbarea va avea loc in platforma lor.

GTA 5 va fi inlocuit de Red Dead Redemption 2 in cadrul XBOX Game Pass, astfel ca fanii Rockstar vor avea un alt titlu al companiei pe care-l vor putea juca fara sa plateasca, dar vorbim despre o schimbare foarte mare in ceea ce priveste stilul de joc.

GTA 5 genereaza venituri foarte mari pentru cei de la Rockstar Games, el fiind oferit inca din ianuarie prin XBOX Game pass, deci e posibil ca unii dintre cei care l-au instalat sa plateasca pentru a-l cumpara, in timp ce altii ar putea trece la un alt joc oferit gratuit pentru folosire prin acest abonament.

GTA 5 este foarte popular pentru platforma online care este disponibila pentru toata lumea, iar lansarea in XBOX Game Pass a generat cu siguranta o crestere a numarului celor care se joaca in mod constant in platforma, dar nu se stie inca la ce nivel se va ridica impactul eliminarii sale.

This post was last modified on apr. 24, 2020, 8:44 AM 08:44

Disqus Comments Loading...