HBO Go: Anuntul Pentru TOTI Abonatii Romani, ce Ofera Acum

HBO Go a facut un anunt surpriza pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce ofera acum platforma de streaming video la cerere pentru noi toti.

HBO Go gardieni

HBO Go are un anunt pentru toti abonatii din Romania chiar in weekend-ul dupa 1 mai, iar asta pentru ca si in aceste zile avem nevoie de cate ceva de vazut pentru a ramane in case in izolare. Mai exact, in ultimele saptamani cei de la HBO Go au adus in Romania tot mai multe titluri din universul Marvel in ideea de a le oferi abonatilor continutul pe care-l asteptau de ceva vreme, el fiind oferit la un moment dat in trecut, dar a fost eliminat de catre platforma.

HBO Go a anuntat de-a lungul ultimelor saptamani lansarea seriilor Avengers, Thor, sau Captain America, iar acum ne anunta ca inclusiv seria Guardians of the Galaxy este disponibila pentru vizualizare. HBO Go completeaza astfel universul de filme Marvel cu acest nou titlu, ceea ce desigur ca vine ca o veste extrem de buna, iar asta pentru ca exista foarte multi oameni care asteptau cu nerabdare sa vada si aceste filme, iar acum o pot face inclusiv din Romania.

HBO Go: Anuntul Pentru TOTI Abonatii Romani, ce Ofera Acum

HBO Go a inceput in 2020 o lupta foarte agresiva impotriva celor de la Netflix in Romania, platforma de streaming video la cerere fiind oferita cu gratuitate temporara de catre multi operatori de telecomunicatii. De la Vodafone si pana la RCS & RDS, mai toti au gratuitate pentru diverse perioade de timp pentru HBO Go, Telekom avand-o pe cea mai mare dintre ele, nu mai putin de 12 luni de zile, ceva ce ar trebui sa le asigure clientilor o lunga perioada in care sa-si ocupe timpul.

“Gardienii sunt aici să apere întreaga galaxie. Urmărește cele două filme “Guardians of the Galaxy” acum pe HBO GO.”

HBO Go a lansat din nou seria Marvel tocmai pentru a le oferi mai multe motive sa ramana abonati celor care in aceasta perioada a pandemiei de Coronavirus au beneficiat de gratuitate la platforma. Operatorii au oferit-o dupa ce starea de urgenta a fist impusa in tara noastra, iar HBO Go a lansat destul de multe noutati importante pentru clientii sai in aceste zile, si e de asteptat ca lansarile sa continue in acelasi ritm in perioada urmatoare.

HBO Go este oferit gratuit de unii operatori din Romania la diverse promotii, sau ca parte a pachetelor HBO, insa daca nu le aveti, atunci puteti avea acces la platforma pentru doar 4 euro pe luna.