Windows 10 are parte de o noua problema care deja enerveaza foarte multa lume, si vorbim despre ceva ce desigur ca n-ar trebui sa existe pentru PC-uri, dar cand Microsoft face greseli, utilizatorii le resimt din plin. De aceasta data vorbim despre o problema care are legatura cu sistemul Game Mode pe care Microsoft l-a implementat pentru calculatoarele din toata lumea, acesta incetand sa mai functioneze corect in Windows 10 dupa ce e activat de oameni.
Desi in mod normal acest Game Mode ar trebui sa aloce resursele calculatoarelor pentru a imbunatati performantele din jocuri, unii dintre cei care il folosesc in acesta perioada descopera exact contrariul in ceea ce-l priveste. Se pare ca multa lume se plange din cauza faptului ca folosirea acestui sistem face calculatoarele sa functioneze mult mai greu decat in mod obisnuit atunci cand se joaca, deci efectul este fix contrar celui asteptat.
Windows 10 are probleme foarte mari cu sistemum Game Mode
Windows 10 ar avea aceste probleme atat cu utilizatorii care au placi video de la AMD, cat si de la Nvidia, iar din cate se pare, inginerii celor doua companii investigheaza situatia in momentul de fata. E foarte posibil ca driverele care sunt disponibile pentru placile video ale acestor producatori sa fie la baza tuturor problemelor, dar deocamdata nimeni nu stie foarte clar ce anume se intampla, iar Microsoft inca nu a spus absolut nimic in legatura cu situatia.
Pe de alta parte, daca problema e una de drivere, atunci e posibil ca nu Microsoft sa fie vinovata de tot ceea ce se intampla, iar problema reala sa fie la AMD si Nvidia, care vor trebui sa o rezolve. Daca situatia sta asa, atunci nu va fi nevoie de o actualizare pentru sistemul de operare pentru ca lucrurile sa revina la normal, ci doar o actualizare a driverelor care sunt disponibile pentru acesta, deci lucrurile pot reveni la normal foarte rapid pentru utilizatori.
Intre timp, daca foloseati Game Mode in calculatoarele voastre, atunci poate ca ar fi cazul sa renuntati la utilizarea sa pana cand lucrurile vor fi readuse la normal, indiferent cat ar putea dura pana cand se intampla asta.
This post was last modified on mai 10, 2020, 3:42 PM 15:42