Lansarea iPhone 12 urmeaza sa fie Amanata destul de Mult

iPhone 12 lansarea amanata mult

Lansarea seriei iPhone 12 urmeaza sa fie amanata cu o perioada neasteptat de mare de timp, compania Apple parand sa fie chiar mai precauta decat trebuie in ceea ce priveste punerea in vanzare a noilor sale modele de telefoane, ceea ce desigur ca e o surpriza.

iPhone 12 ar urma sa fie lansat cu una, sau doua, luni intarziere de catre compania Apple, o decizie care mai mult ca sigur o va costa sume serioase de bani pentru ca in general lansarile aveau loc in septembrie pentru modelele foarte importante.

N-ar fi exclus ca iPhone 12 Pro sa fie lansat in septembrie, iar modelele iPhone 12 sa fie lansate prin noiembrie, cum am vazut deja in anii trecuti, dar acestea sunt exceptii de la ceea ce face Apple in mod obisnuit, si se pare ca anul 2020 ar putea fi o mare excepte pentru companie.

Punerea in vanzare a seriei iPhone 12 nu este afectata de capacitatea Apple de a produce suficient de multe telefoane, iar asta deoarece partenerii sai pot tine pasul cu cererea, problema stand doar in estimarea corecta a cererii pentru ca lansarea sa aiba impactul dorit.

Seria iPhone 12 este asteptata de multa lume, chiar daca in final nu vine cu foarte multe noutati notabile, dar pentru ca vorbim despre telefoane produse de catre Apple, exista interes pentru ele, chiar si in plina pandemie de Coronavirus.