WhatsApp are o problema foarte mare cu pozele si clipurile video care sunt trimise de catre utilizatorii din lumea intreaga, si foarte mult dintre ei nu stiu ce anume se intampla, iar asta pentru ca nu e spus undeva. Mai exact, WhatsApp reduce intr-o foarte mare masura calitatea pozelor si clipurilor video care sunt trimise de catre oameni catre orice fel de alte persoane care folosesc aplicatia de mesagerie, si totul e facut fara ca oamenii sa stie asta.
WhatsApp reduce in mod automat orice fel de poze si clipuri video compatibile pentru trimitere, fara exceptie, totul pentru a fi redus traficul de internet necesar pentru transfer si descarcare, sau stocare in serverele sale. Spre deosebire de iMessage, care trimite pozele si clipurile video la calitatea lor originala, mai putin ultimele daca au cativa GB, WhatsApp strica toate pozele si clipurile video cand le trimite, ele avand o calitate foarte proasta la final.
WhatsApp: PROBLEMA Uriasa de care Facebook NU Vrea sa Stii
WhatsApp strica pozele intr-o asemenea masura incat nu conteaza daca le-am fi facut cu un aparat DSLR, sau cu un telefon din 2015, procesarea facuta pentru reducerea dimensiunilor si a rezolutiei fiind una agresiva. Diferenta foarte mare intre calitatea unei poze originale, si a uneia trimise prin WhatsApp, este vizibila cand incepi sa faci zoom, pentru a te uita la detalii, sau cand urmaresti un clip video, iar schimbarile sunt foarte mari, din pacate.
WhatsApp face asta de cand a fost creata platforma, si nu spune in mod clar inainte de a trimie o poza, sau un clip video, ca asta se intampla, iar oamenii nu stiu cat de rau arata pozele care ajung la altii. WhatsApp nici nu prea vrea sa spuna ce face pentru ca ar supara destul de multi oameni, asa ca e bine sa stiti ce se intampla, iar atunci cand vreti sa trimiteti ceva de calitate, nu folositi aceasta platforma, nidi Facebook Messenger, ci poate Instagram, sau email.
WhatsApp nu-si va schimba aceasta politica vreodata, aplicatia fiind construita in baza acestui sistem, si modificarea sa ar aduce costuri mai mari de functionare, deci trebuie sa o eludam cat putem.
This post was last modified on mai 28, 2020, 7:57 PM 19:57