Soarele a fost recent vizitat indeaproape de catre o nava spatiala trimisa pentru explorare de catre cercetatorii de la ESA, iar mai sus aveti si imaginile inregistrate la cea mai apropiata distanta in raport cu steaua din centrul sistemului solar. Nava spatiala trimisa pentru a observa soarele a ajuns in iunie la o distanta de 77 de milioane de kilometri de stea, cea mai mica la care a ajuns vreo nava de acest gen pana in momentul de fata.
Soarele a avut numeroase descoperiri facute de catre cercetatori, iar in clipul video de mai sus le puteti vedea pe unele dintre cele mai importante dintre ele, unele care conteaza si pentru existenta omenirii asa cum o stim. Soarele are in clipul video de mai sus prezentata o descoperire surprinzatoare, mai exact o serie de “focuri de tabara”, asa cum sunt numite de catre cercetatori, ele avand dimensiuni similare cu cele ale unor tari de pe Pamant.
Soarele: Descoperirea ULUITOARE care a UIMIT Cercetatorii
Soarele are eruptii care sunt vizibile de pe Pamant folosind telescoapele pe care cercetatorii le au la dispozitie, insa aceste “focuri de tabara” au dimensiuni mult mai mici, iar pana in momentul de fata nu au putut fi observate. Chiar daca dimensiunile mici sunt raportate la soarele nostru, si nu la Pamant, vorbim totusi despre explozii care nu pot fi observate de pe Terra, dar care ar putea influenta modul in care steaua arunca radiatii in intregul sistem solar.
Soarele ar putea avea explicat de catre aceasta misiune si misterul privind temperatura mult mai mare din coroana stelei in raport cu cea de pe suprafata, adica 1 milion la 55.000 de grade Celsius. In mod normal temperatura din coroana ar trebui sa fie mult mai mare decat cea de la suprafata, insa in realitate lucrurile nu stau asa, iar soarele are abia acum dezvaluite unele dintre misterele despre care pana acum nu am stiut absolut nimic, din pacate.
Soarele va fi in continuare monitorizat de catre NASA si ESA, si este de asteptat ca multe alte mistere sa fie dezvaluite pentru lumea intreaga in cursul urmatoarelor luni, nava urmand a trece din noi la 33 de milioane de kilometri de stea.