X

ING Bank: Anuntul IMPORTANT, Lansarea pentru TOTI Clientii

ING Bank a facut o lansare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, ajungand intr-un final din urma alte banci care au aceasta facilitate disponibila de ceva vreme pentru clientii lor. Mai exact, cei de la ING Bank au implementat pentru utilizatorii aplicatiei proprii o functie care permite retragerea de bani de la bancomate folosind doar un cod, nu si cardul bancar, deci practic puteti retrage bani chiar si daca nu aveti cardul fizic la voi pentru a face asta.

ING Bank ofera aceasta functionalitate la o perioada destul de lunga de timp in urma celor de la Banca Transilvania, care au implementat serviciul pentru toata lumea inca de acum cateva luni bune. Si acolo ideea de baza este aceeasi, clientii putand sa retraga bani de la bancomate fara a avea cardurile fizice la ei, iar in cazul ING Bank vorbim despre o functionalitate care ar trebui sa fie disponibila la toate bancomatele din toata tara, nu si la cele ale altor banci.

ING Bank: Anuntul IMPORTANT, Lansarea pentru TOTI Clientii

ING Bank are in aplicatia Homebank o sectiune speciala in care clientii sai pot genera un cod prin care poate fi retrasa orice suma de bani de la bancomate fara a avea si cardul fizic la tine. Codul generat prin aplicatia celor de la ING Bank are o valabilitate d doar 15 minute, insa dupa ce aceast aperioada expira va trebui sa generati un alt cod, altfel nu veti mai putea face vreo retragere, ceea ce e si normal, pentru ca acest gen de coduri nu trebuie sa fie permanente.

ING Bank nu a implementat deocamdata si o alta solutie foarte interesanta a celor de la BANCA Transilvania, mai exact posibilitatea de a face retrageri folosind Apple Pay. Nu e exclus ca ING Bank sa ofere ceva similar daca va avea si bancomate care au conectivitate NFC pentru a facilita interconectarea cu telefoanele, si e posibil sa vedem inclusiv asa ceva oferit de catre banca, dar nu se stie cand, asa ca asteptam sa vedem ce planuri vor fi anuntate.

ING Bank are intre timp probleme foarte mari cu aplicatia Homebank, care refuza sa functioneze daca se incearca autentificarea biometrica, insa logarea normala cu username si parola functioneaza.

This post was last modified on aug. 19, 2020, 10:14 AM 10:14

Disqus Comments Loading...