Facebook va combate dezinformarea privind schimbarile climatice

Facebook clima

Facebook a anuntat astazi o decizie extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, compania americana spunand ca va lupta impotriva dezinformarii cu privire la schimbarile climatice, ceva ce putini credeau ca vor vedea facut de catre cei din Menlo Park vreodata.

Facebook va crea un hub special cu informatii cu privire la schimarile climatice, acolo urmand a fi publicate o serie de detalii extrem de importante pentru cei care vor sa afle adevarul cu privire la felul in care planeta noastra este afectata de poluarea constanta din intreaga lume.

Facebook a lasat pana acum toata libertatea posibila pentru cei care au distribuit o varietate de minciuni cu privire la incalzirea globala, insa iata ca lucrurile se schimba intr-un final, si in bine pentru planeta noastra, ceea ce ar trebui sa ne fie de foarte mare ajutor pe viitor.

“Acum, adoptăm o abordare similară a crizei climatice prin lansarea unui nou Centru de informare în domeniul științelor climatice pe Facebook pentru a conecta oamenii la informații climatice reale și actualizate. Am modelat centrul și informațiile din cadrul acestuia în Centrul nostru de informații COVID-19 care, până acum, a direcționat peste 2 miliarde de oameni către informații de la autoritățile sanitare, peste 600 de milioane de oameni făcând clic pentru a afla mai multe.”