BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania care ii folosesc serviciile in aceasta perioada, si care ar trebui sa se gandeasca foarte serios la modul in care se asigura ca totul este bine in legatura cu ele. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre securitatea aplicatiilor de mobile banking, cele care faciliteaza accesul la administrarea conturilor bancare direct din telefoanele noastre, si nu doar atat.
BANCA Transilvania spune ca utilizatorii aplicatiilor de mobile banking nu ar trebui vreodata sa isi dezvaluie parola, token-urile de autentificare, etc, catre oricine, nici sa le stocheze in telefoane, pentru a nu fi furate de catre cineva. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania le recomanda clientilor sa isi supravegheze intotdeauna dispozitivele cand le folosesc in public deoarece orice persoana rau intentionata poate obtine acces la ele, si implicit la datele stocate.
BANCA Transilvania: Mesaj de INTERES pentru Clientii Romani
BANCA Transilvania face o avertizare foarte importanta in ceea ce priveste instalarea aplicatiilor sale de mobile banking, si le spune oamenilor sa evite sa-i instaleze aplicatiile de oriunde altundeva decat din App Store, sau Google Play Store. In oricare dintre celelalte magazine de aplicatii care exista in momentul de fata e posibil sa fie versiuni malitioase ale aplicatiilor create de catre BANCA Transilvania, iar ele sunt folosite pentru a fura date, bani, si nu numai.
BANCA Transilvania le spune deasemenea clientilor sa fie atenti al SMS/email-urile primite, sa nu acceseze vreun link din ele, si nici sa isi ofere datele prin aceste medii de comunicare catre alte persoane. In aceeasi masura, este recomandata doar folosirea website-ului bancii, dar si a aplicatiilor oficiale ale BANCA Transilvania pentru a administra conturile pe care clientii le au, altfel exista riscul ca datele sa fie expuse, si poate chiar furate, de catre hackeri.
BANCA Transilvania le spune in final clientilor sa nu faca root, sau jailbreak, pentru dispozitivul lor pentru ca aceasta este o alta metoda prin care terminalele pot fi compromise, asa ca trebuie sa aveti mereu grija cum le protejati.
This post was last modified on sept. 20, 2020, 10:15 AM 10:15