X

WhatsApp: Anuntul IMPORTANT Asteptat de MILIARDE de Oameni

WhatsApp are in sfarsit parte de un anunt foarte important asteptat de catre miliarde de oameni din intreaga lume, iar asta in conditiile in care vorbim despre o schimbare la care foarte multi viseaza de ceva vreme, si care va veni abia acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au intrat in ultima faza a procesului de testare a noii functii care urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a ne loga conturile din platforma in multiple dispozitive simultan.

WhatsApp a avansat atat de mult cu dezvoltarea acestui sistem incat le ofera in sfarsit utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a isi sincroniza dispozitivele intre ele pentru a primi mesaje, ceva ce parea imposibil acum cateva luni. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noul sistem pe care WhatsApp l-a pregatit, cu un dispozitiv deja conectat la contul unei persoane care testeaza versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android.

WhatsApp: Anuntul IMPORTANT Asteptat de MILIARDE de Oameni

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a interconecta simultan pana la 4 dispozitive cu un cont, dar si optiunea de a folosi platforma sa pe oricare dintre acele dispozitive chiar daca nu suntem conectati la internet in momentul respectiv. Aceasta este, practic, marea schimbare adusa pentru utilizatorii din intreaga lume de catre cei de la WhatsApp, mai toate celelalte platforme de mesagerie care exista de ceva vreme avand sisteme similare de multi ani de zile.

WhatsApp integreaza abia acum acest sistem, si pare sa fi gasit metoda de transfer a datelor care sa functioneze fara probleme, dar aparent si tehnica de a permite gestionare dispozitivelor interconectate cu un anumit cont. Totul se indreapta spre lansarea intr-o forma finala a sistemului la care cei de la WhatsApp lucreaza in momentul de fata, si asta vine ca o veste excelenta pentru ca vom putea in sfarsit sa ne folosim conturile pe mai multe dispozitive fara probleme.

WhatsApp lucreaza de cateva luni bune la acest sistem, si mai mult ca sigur il va lansa intr-o forma finala la un moment dat, speram chiar pana la sfarsitul acestui an, insa nimic nu este deocamdata 100% sigur.

This post was last modified on sept. 20, 2020, 9:39 AM 09:39

Disqus Comments Loading...