X

Flanco: Ofera GRATUIT un iPhone 12 Pro pentru ORICARE Roman

Flanco surprinde pe toata lumea astazi cu un anunt la care nimeni nu se astepta, iar asta pentru ca vorbim despre o gratuitate la care nimeni nu se astepta, magazinul online oferindu-le oricaror romani posibilitatea de a castiga un iPhone 12 Pro prin aceasta pagina chiar acum.

Flanco desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri pentru Black Friday 2020, iar in tandem cu ea are si un concurs pe care-l face pentru a le oferi romanilor o varietate de premii, in aceasta situatie un iPhone 12 Pro, pe care absolut oricine il poate castiga, daca are noroc.

Flanco nu le cere clientilor sa cumpere ceva pentru a castiga un iPhone 12 Pro, deci daca sunteti interesati sa-l obtineti, atunci nu va trebui decat sa intrati in aceasta pagina

, si sa faceti fix ceea ce scrie acolo, iar in cateva secunde veti fi inscrisi pentru a participa la acest concurs special.

Flanco va incepe sa vanda telefoanele din seria iPhone 12 abia din data de 13 noimebrie, astfel ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a va inscrie si a participa la acest concurs special, dar desigur ca nu se stie cand anume se va termina el, asa ca n-ar strica sa va inscrieti din timp.

Flanco va oferi dupa iPhone 12 Pro si alte premii pentru clientii sai din toata Romania, oricine putand intra in cursa pentru a castiga acest telefon nou pe care compania Apple l-a lansat chiar in cursul lunii trecute pentru fanii din intreaga lume.

This post was last modified on nov. 2, 2020, 10:20 PM 22:20

Disqus Comments Loading...