Netflix: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Abonatii din Romania

Netflix a publicat un anunt important pentru toti abonatii din Romania, iata ce le transmite compania tuturor celor care folosesc platforma acum.

Netflix noiembrie

Netflix are un anunt foarte important pentru toti abonatii din Romania, unul de care ar fi bine sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza in mod direct, si e ceva care mai muilt ca sigur iti va fi pe plac, daca urmaresti continutul din platforma. Cei de la Netflix au anuntat care sunt filmele si serialele importante care vor fi lansate in luna noiembrie, iar mai jos poti vedea ce te asteapta dca esti dornic sa vezi filme si seriale de calitate de la compania americana.

Netflix spune ca pe 1 noiembrie a fost lansat Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, pe 3 noiembrie Mother, astazi Operation Christmas Drop cu Sponge Bob, maine Citation, pe 11 noiembrie What we wanted, si apoi Ludo. In a doua parte a lunii noiembrie cei de la Netflix vor lansa filmele the Princess Switch, Alien Xmas, Notes for my Son, The Christmas Chronicles, Mosul, The Call, The Beat, sau Finding Agnes, toate incepand cu ora 10 dimineata.

Netflix: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Abonatii din Romania

Netflix noiembrie filme

Netflix spune deasemenea ca serialele Record of Youth, Love and Anarchy, Country Ever After, Undercover, A queen is Bord, The Minions of Midas, The Crown, We are the Champions, sau Voices of Fire vor fi lansate in noiembrie. Lista este incheiata de catre Over Christmas, Sugar Rush Christmas, Virgin River, sau The Uncanny Counter, Netflix avand o luna noiembrie extrem de plina de titluri foarte interesante pentru toti romanii.

Netflix noiembrie seriale

Netflix mai are si alte filme si seriale pe care le aduce in platforma in noiembrie, dar acestea nu sunt originale, astfel ca vorbim despre licentieri de la alte platforme de streaming video la cerere, insa asta nu inseamna ca ele nu sunt bune. Netflix se mandreste cu faptulc a le ofera romanilor o selectie foarte variata de filme si seriale din care sa aleaga, astfel ca va exista cu siguranta cate ceva pentru fiecare in noiembrie.

Netflix a marit recent preturile abonamentelor din SUA, si nu ar strica sa fiti pregatiti inclusiv pentru o crestere a abonamentelor care sunt percepute in Romania de catre platforma de streaming video la cerere.