UBER este cea mai mare platforma de ridesharing din lume, iar spre surprinderea foarte multora dintre clientii care ii folosesc zilnic serviciile, compania din spatele sau a decis sa lanseze o schimbare care poate fi extrem de interesanta. Cei de la UBER au luat decizia de a lansa o noua functionalitate pentru aplicatia lor principala, aceasta putand permitandu-le acum utilizatorilor sa-si programeze cursele cu 30 de zile in avans, ceva de care poate unii au nevoie.
UBER nu a oferit pana in momentul de fata vreo asemenea functionalitate pentru aplicatia sa, iar cei care au de facut curse in diverse locatii, chiar si orase diferite, pot acum sa le programeze pentru ca masinile sa ii astepte, indiferent unde au de mers. UBER a ales denumirea UBER Reserve pentru aceasta functie noua, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza ea in telefoanele oamenilor, schimbarea fiind una dintre cele bune oferite de catre companie.
UBER: Schimbare COLOSALA care SURPRINDE foarte Multi Clienti
UBER nu s-a limitat totusi doar la atat, iar asta pentru ca acum clientii pot deasemenea sa aleaga si un sofer preferat cu care sa faca cursele programate, astfel ca daca aveti unul care v-a transportat cu o experienta buna, il puteti alege. Soferii pot fi adaugati intr-o lista de masini favorite, astfel ca in momentul in care clientul programeaza o cursa viitoare prin UBER Reserve, aplicatia celor de la UBER va oferi si optiunea de a alege unul dintre soferii cu care sa se faca transportul.
UBER a implementat pentru ambele functii si doua beneficii, mai exact clientul poate intarzia 15 minute la o cursa programata, daca din varii motive nu poate ajunge la timp, insa si un bonus de 50 de dolari daca soferul intarzie cu mai mult de 1 minut. UBER a implementat totusi si o penalitate, mai exact, daca utilizatorul anuleaza cursa la maxim o ora de cand ea ar trebui facuta, soferul va primi valoarea integrala a ei, dar nu e clar fix de unde.
UBER va lansa aceasta functie initial in 20 de state din SUA, urmand ca apoi ea sa fie extinsa si in alte zone de pe glob, insa ramane de vazut in ce masura vom beneficia de tot inclusiv in Romania, unde functiile noi de acest gen ajung mai greu, de obicei.