X

Fortnite: Sezonul 5 e LANSAT cu o Surpriza pentru Jucatori

Fortnite are deja disponibil sezonul 5 pentru jucatorii din toata lumea, noua versiune putand fi deja instalata de catre oameni in propriile calculatoare, console, si unele telefoane mobile, mai exact cele cu Android, unde aplicatia e oferita direct de catre Epic Games.

Fortnite aduce foarte multe noutati interesante pentru jucatorii din intreaga lume, iar printre ele se numara si cateva skin-uri care pana in momentul de fata n-au mai fost oferite de catre cei de la Epic Games, dar care sunt disponibile incepand de ieri.

Fortnite ofera pentru jucatori skin-uri noi, insa printre ele se remarca cel cu Kratos, pe care il puteti vedea mai jos, acesta urmand a fi disponibil in perioad aurmatoare pentru jucatorii care sunt dornici sa il foloseasca in luptele pe care le duc cu diversi inamici.

Fortnite aduce in sezonul 5 inclusiv un skin pentru Mandalorian, dar si un mic Yoda, din acelasi serial al celor de la Disney, astfel ca vorbim despre schimbari foarte interesante care sunt intr-un final disponibile pentru noi toti, si asta e o veste foarte buna pentru cei care asteptau schimbari.

Fortnite are inclusiv un nou Battle Pass disponibil, acesta oferind acces facil la unele dintre noutatile oferite de catre Epic Games fara a fi nevoiti sa indeplinim vreo misiune, sau sa le cautam in vasta harta din joc, asa ca puteti obtine foarte rapid totul cu ajutorul sau.

This post was last modified on dec. 3, 2020, 8:43 AM 08:43

Disqus Comments Loading...