X

WhatsApp: SECRETUL ce va INFURIA SUTE de MILIOANE de Oameni

WhatsApp are dezvaluita o schimbare secreta care va infuria mai mult ca sigur sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca ea este facuta fara explicatii detaliate oferite in prealabil de catre compania americana. Mai exact, va spuneam zilele trecute ca WhatsApp urmeaza sa isi actualizeze termenii si conditiile de utilizare pentru platforma peste nu foarte mult timp, iar printre schimbari se numara si un nou sistem de anunturi/notificari, sau poate chiar reclame.

WhatsApp nu genereaza bani prea multi in momentul de fata prin serviciile pe care le ofera pentru companii, iar schimbarile pregatite pentru 2021 sugereaza faptul ca am putea vedea noi tipuri de reclame in aplicatie. Unii sunt de parere ca WhatsApp urmeaza sa implementeze un sistem care sa ii permita companiei americane ne trimita notificari publicitare care sa contina si link-uri catre diverse website-uri, accesarea lor urmand a trimite oamenii la ele.

WhatsApp: SECRETUL ce va INFURIA SUTE de MILIOANE de Oameni

WhatsApp a implementat deja in versiunile beta ale aplicatiilor sale acest sistem care permite afisarea de notificari care contin si link-uri, deci la accesare deschid website-uri, si nu vreo aplicatie, sau o sectiune din aplicatie. De aici au pornit speculatiile conform carora WhatsApp ar dori sa ne integreze in mod fortat acest mod de a afisa reclame, ceva ce nimeni nu si-a dorit vreodata sa vada in aplicatie, dar ceva ce ar urma sa fie impus de catre platforma.

WhatsApp nu a dezvaluit vreodata o asemenea metoda de promovare pentru aplicatie, si nu e clar daca intr-adevar vom veda o asemenea schimbare impusa, insa dupa cum se prezinta lucrurile, cam asta s-ar face. Desigur ca e posibil ca WhatsApp sa foloseasca acest sistem in cu totul alte scopuri, dar pana cand vor veni si informatii oficiale cu privire la acest sistem, nu ne ramane decat sa ghicim cum anume va functiona totul, in final.

WhatsApp va lansa acest nou sistem in mod oficial abia peste cate luni, dupa ce il va testa in prealabil cu suficient de multa lume pentru a se vedea daca exista probleme in ceea ce il priveste, sau nu.

This post was last modified on dec. 4, 2020, 7:58 PM 19:58

Disqus Comments Loading...