X

Netflix: PROBLEMA Uriasa pentru foarte Multi dintre Abonati

Netflix este ca mai mare platforma din intreaga lume, si are peste 170 de milioane de abonati care fac binging in fiecare zi, o multitudine de filme, seriale, documentare fiind disponibile in momentul de fata. Mii, peste mii, de ore de continut sunt oferite de catre Netflix, cu o multitudine adaugate in fiecare saptamana, si luna, dar anul 2020 ar putea aduce o problema foarte serioasa pentru platforma in cursul anului 2021, aparitia de continut nou.

Netflix a avut multe proiecte oprite in 2020 din cauza pandemiei de Coronavirus, iar asta a dus la amanarea multor lansari de filme si seriale foarte populare, ele fiind reprogramate pentru 2021, doar ca nu se stie cand. Pana la final de 2020 cei de la Netflix au avut mult continut nou pregatit, insa din 2021 lucrurile se schimba, pentru ca tot acel continut care nu a mai aparut, nu e tocmai gata sa fie lansat prea curand pentru toti abonatii.

Netflix: PROBLEMA Uriasa pentru foarte Multi dintre Abonati

Netflix ar urma sa lanseze mai putin continut original nou, cu pauze mai mari intre titlurile importante, si asta pentru a recupera timpul in care productiile au fost oprite din cauza masurilor de restrictie aduse de Coronavirus. Problema se va adanci in urmatoarele saptamani pe masura ce tot mai multe tari vor introduce iar noi masuri de restrictie severe, cu limitari ale miscarii oamenilor, si asta inseamna ca Netflix ar putea avea iar dificultati in a-si continua productiile.

Netflix deocamdata n-a spus nimic despre problemele de continut din 2021, anul trecut afirmand ca are noutati pregatite pana la final de an, dar pentru anul acesta lucrurile au ramas deocamdata destul de neclare. Cei de la Netflix evita sa spuna daca vor exista probleme cu lansarile de continut nou, dar acest lucru incepe sa devina tot mai clar pe masura ce tarile care se confrunta cu al doilea, sau al treilea, val de Coronavirus incep sa impuna restrictii tot mai dure.

Netflix ar putea totusi inregistra cifre tot mai bune in ceea ce priveste nivelul de vizualizari pentru continutul sau din moment ce lumea va sta iar mai mult in case, dar totul va depinde de cum va evolua pandemia de Coronavirus in iarna.

This post was last modified on ian. 5, 2021, 6:36 PM 18:36

Disqus Comments Loading...