Guvernul Romaniei: ALERTA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

Guvernul Romaniei ALERTA olx

Guvernul Romaniei a emis o foarte importanta alerta de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre o atentionare care ar trebui sa ajunga in atentia a milioane de romani pentru ca vizeaza OLX si o platforma de mesagerie foarte populara.

Guvernul Romaniei ii atentioneaza pe romani in legatura cu faptul ca tentativele de frauda care se desfasoara in momentul de fata in Romania folosesc noi metode care au menirea de a ii pacali pe hackeri, acestia devenind din ce in ce mai inventivi, din pacate.

“Pentru a convinge mai rapid utilizatorii să cadă în capcană, atacatorii au început să transmită în cadrul conversației online o imagine care se folosește de identitatea vizuală a companiei și care explică în 5 pași cum ar funcționa sistemul de plată închipuit, care ar fi fost creat de OLx.

Cel mai probabil, rata de succes a tentativei de fraudă a scăzut, iar aceast pas în plus folosit de atacatori este menit să ofere o aură de siguranță viitoarelor victime, că este vorba despre un serviciu de plată legitim și ușor de operat, iar ei își vor primi banii pentru produsul comercializat pe card în siguranță.”