X

Netflix: Anuntul care SURPRINDE Complet Foarte Multi Abonati

Netflix, prin vocea unuia dintre presedintii sai, a anuntat o veste grozava pentru abonatii sai din toata lumea, dar si pentru restul oamenilor care folosesc servicii de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix se asteapta ca in viitorul nu foarte indepartat importantele filme care sunt facute de catre marile case de productie sa fie lansate in tandem in cinematografe si in platformele de streaming video la cerere, ceva ce ar fi o surpriza excelenta pentru multi.

Netflix stie foarte bine cat de frustrant este pentru multi oameni sa astepte lansarea unor filme importante si in platformele de streaming video la cerere separat de cinematografe. Pandemia de Coronavirus a schimbat totusi foarte mult lucrurile dupa ce a fortat lumea sa evite mersul la cinematograf, astfel ca marile case de productie se gandesc serios sa lanseze in tandem filmele importante atat in cinematografe, cat si in marile platforme de streaming video, conform Netflix.

Netflix: Anuntul care SURPRINDE Complet Foarte Multi Abonati

Netflix se asteapta ca aceasta schimbare radicala in strategia de lansare a filmelor noi sa aiba loc in cursul urmatorilor ani, nu chiar imediat, si ar fi ceva care va avea impact major pentru intreaga industrie. Desigur ca industria de cinematografe nu e de acord cu Netflix pentru ca lansarea simultana a filmelor in locatii fizice si online ar reduce substantial dorinta oamenilor de a mai merge undeva pentru a vedea un film important, asa cum se intampla pana in 2020.

“Susținem lansarea [simultană] de multă vreme, [și] poate scurte ferestre de teatru. Deci, aș spune că suntem entuziasmați să vedem o schimbare în a permite din ce în ce mai mult. La sfârșitul zilei, este greu să scapi de această tendință prea mult timp și cred că în cele din urmă lucrurile merg.”

Netflix a vazut totusi ca oamenii se pot bucura si in propriile case de filmele importante, fara a fi nevoie sa mearga in vreun cinematograf, iar pe masura ce pandemia de Coronavirus va tine cinematografele inchise, vom vedea tot mai multe filmle lansate diferit. Multe filme importante care ar fi trebuit sa fie lansate in 2020 au lansarea amanata pentru nimeni nu stie cand, iar asta deoarece producatorii nu vor sa le lanseze in platforme ca Netflix, punand accent mai mare pe lansarile fizice.

Netflix incearca totusi sa schimbe complet industria cinematografica, si daca alte mari servicii de streaming video vor lucra in tandem cu ea, atunci initiativa va avea succes.

This post was last modified on mart. 5, 2021, 2:24 PM 14:24

Disqus Comments Loading...