ING Bank: Anunt Oficial Important, Toti Clientii Romani Vizati

ING Bank inchidere

ING Bank a publicat un anunt oficial care vizeaza toti clientii sai din toata Romania, si e bine sa stii ce se intampla in momentul de fata daca folosesti serviciile sale, sau vrei sa le folosesti. Mai exact, cei de la ING Bank le spun clientilor romani din toata tara faptul ca ar trebui sa stie despre o noua functie speciala care le ofera posibilitatea de a gestiona mai usor conturile care sunt facute pentru ei, si au optiunea inclusiv de a le inchide mai usor.

ING Bank vine cu acest anunt important pentru ca exista foarte multi clienti din Romania care nu stiu exact de ce anume beneficiaza cand folosesc serviciile oferite de catre banca. ING Bank le transmite clientilor sai ca prin intermediul sectiunii “Mai Multe” din cadrul aplicatiei HomeBank au posibilitatea de a inchide oricare dintre conturile in LEI, sau valuta, pe care nu le mai folosesc, totul fara a merge la banca pentru a face acest lucru.

ING Bank: Important Anunt Oficial ce Vizeaza Clientii Romani

ING Bank a implementat foarte multe schimbari in cadrul aplicatiei sale in ultimele luni, banca incercand sa isi aduca sistemele “la zi” cu ceea ce ofera alte banci din punct de vedere al serviciilor. ING Bank a fost una dintre primele banci din Romania care a oferit servicii avansate de mobile banking pentru clientii sai, insa acum exista alte banci care au chiar mai multe beneficii pentru cei care aleg sa foloseasca aceste tipuri de servicii zilnic.

ING Bank a mai avut mesaje de acest gen pentru clientii sai de fiecare data cand a implementat noi functii importante pentru romanii care ii folosesc aplicatiile pentru iPhone si Android. Separat de inchiderea de conturi, clientii pot sa genereze carduri, sa scoata bani de la bancomate cu coduri PIN, sa confirme platile online, si multe altele care sunt disponibile tocmai multumita faptului ca ING Bank vrea sa le ofere oamenilor o experienta cat mai buna.

ING Bank isi distribuie aplicatiile pentru iPhone si Android in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, asa ca le puteti descarcare acum direct din cele doua magazine.