X

DIGI Romania: Avertizare Oficiala pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania a publicat o avertizare oficiala care vizeaza milioane de clienti din toata tara, si trebuie sa stiti imediat ce se intampla pentru ca sunteti in mod direct vizati de ceea ce ne aduce in atentie gupul de telecomunicatii chiar acum. Cei de la DIGI Romania le aduc tuturor clientilor in atentie o problema extrem de grava despre care a vorbit inclusiv SRI zilele trecute, ea avand in centru un malware foarte periculos pentru Android care se raspandeste foarte rapid.

DIGI Romania le aduce milioanelor de clienti in atentie aceasta problema extrem de serioasa pentru ca vorbim despre un malware care a fost gandit special pentru a fura datele bancare din telefoanele pe care le infecteaza. Clientii sunt pacaliti sa instaleze in telefoane o aplicatie plina de malware, iar dupa ce fac asta, acel software monitorizeaza tot ceea ce se intampla in telefon, aduna date de logare din aplicatiile bancare si le trimite la hackeri, dar DIGI Romania incearca sa ne protejeze de asta.

DIGI Romania: Avertizare Oficiala pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania nu este banca, insa mai toti clientii sai au un cont in banca, iar metoda prin care oamenii sunt pacaliti are la baza un SMS in care li se spune ca ar urma sa primeasca un colet printr-o cunoscuta compania de curierat. Acel SMS are un link care ii trimite pe oameni pe un website malitios din care ar trebui sa afle cand ar trebui sa ajunga coletul respectiv, dar acolo li se cere sa instaleze aplicatia cu malware si sa-si infecteze telefoanele, iar DIGI Romania incearca sa ne ajute sa evitam asta.

DIGI Romania a mai emis in trecut multe avertizari pentru clientii din toata Romania, insa daca nu ati tinut pana acum cont de ele, ar trebui sa o faceti pentru ca acum este extrem de important sa va protejati conturile bancare. Din pacate, e foarte posibil ca in unele cazuri cand aveti datele furate de catre hackeri, si banii retrasi din conturi, sa nu puteti sa ii recuperati prea usor, asa ca ar fi bine sa aveti in vedere alerta de la DIGI Romania in legatura cu modul in care ar trebui sa va protejati.

DIGI Romania are mai mult informatii foarte utile privind protectia impotriva atacurilor de tip phishing, si nu numai, asa ca uitati-va pe website-ul sau pentru a descoperi toate informatiile de interes major.

This post was last modified on mai 30, 2021, 3:27 PM 15:27

Disqus Comments Loading...