Raiffeisen Bank transmite un extrem de important mesaj oficial pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care banca incearca sa le ofere acestora doar cele mai bune experiente cand vine vorba despre serviciil primite. Raiffeisen Bank vorbeste despre fraudele care au loc online in mod constant, dar si cum ar putea clientii sai sa isi dea seama daca sunt victima uneia, plus cum s-ar putea proteja impotriva unui asemenea tip de atac.
Raiffeisen Bank ofera informatii foarte detaliate cu privire la tot ceea ce ar trebui sa stie clientii sai din toata Romania in legatura cu aceste probleme extrem de serioase, ele fiind multe la numar. Raiffeisen Bank spune ca daca o oferta vazuta de catre cinva pe internet pare “prea frumoasa pentru a fi adevarata”, atunci ar trebui sa o consideram ca una care nu este 100% reala, si ar trebui sa fim extrem de vigilenti cand vine vorba despre a incerca sa proftam de ea.
Raiffeisen Bank: Important Mesaj Oficial catre Toti Clientii
Raiffeisen Bank vorbeste despre fraude de acest gen care sunt promovate prin retelele de socializare, sau chiar prin email-uri trimise clientilor, deci vigilenta trebuie sa fie pe primul loc. Raiffeisen Bank recomanda cumparaturile online de pe website-urile cunoscute de catre noi, sau recomandate de catre persoane de incredere, plus verificarea de informatii in legatura cu ele inainte de a cumpara ceva de acolo, spunand ca forumurile de discutii sunt un loc bun pentru a incepe.
Raiffeisen Bank le cere clientilor sa verifice cu mare atentie daca website-ul de pe care vor sa cumpere de pe diverse produse este unul protejat cu un certificat de securitate pentru ca transmiterea datelor sa fie sigura. Mai mult decat atat, Raiffeisen Bank le spune clientilor sa nu foloseasca retelele WiFi publice pentru ca acestea pot fi sparte, sau facute special de hackeri pentru ca datele care sunt transmise prin intermediul lor sa fie furate, inclusiv cele ale cardurilor.
Raiffeisen Bank spune ca in final ca nu ar trebui sa ii oferim cuiva informatii cu privire la codul PIN al cardurilor noastre, si nici codul CVV2, sau data de expirare, ele putand fi folosite pentru a ni se fura banii din conturi.