X

DIGI Romania: Mesaj Extrem de Important pentru Toti Clientii

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, avand peste 10 milioane de clienti in tara noastra, vasta majoritate a lor pentru un tip de serviciu care e tot mai popular, internetul fix. DIGI Romania stie cat de important este internetul fix de mare viteza si sigur pentru clientii sai, astfel ca are o serie de recomandari menite sa ii ajute pe toti romanii sa isi securizeze routerele folosite pentru navigare pe internet in fiecare zi.

DIGI Romania vine cu acest mesaj oficial pentru milioanele de clienti din toata tara deoarece exista foarte multi care ar trebui sa stie ce anume trebuie sa faca pentru a avea parte de siguranta cand navigheaza pe internet. Prima recomanda a DIGI Romania pentru securizarea routerului este resetarea completa si schimbarea parolelor, pas care trebuie facut daca aveti o parola slaba setata, dar nu strica sa faceti asta ocazional daca vreti sa fiti mai “grijulii”.

DIGI Romania: Mesaj Extrem de Important pentru Toti Clientii

DIGI Romania spune deasemena ca trebuie dezactivata functia DMZ a routerelor pe care le folosesc clientii, desigur pentru a creste nivelul de securitate, iar impreuna cu ea trebuie dezactivata si cea UpnP. DIGI Romania le spune deasemenea clientilor sa nu activeze functia de administrare de la distanta pentru ca ceasta poate lasa loc de exploatare din partea hackerilor, deci ar fi bine sa configurati routerul corect de la bun inceput pentru a nu fi nevoie de modificari de la distanta.

DIGI Romania recomanda deasemenea activarea firewall-ului pe care orice router il are implementat pentru a oferi protectie impotriva atacurilor menite sa ne sparga parolele, sau eventual sa blocheze conectivitatea la internet. Toate aceste recomandari ale celor de la DIGI Romania sunt facute pentru ca multi dintre clienti sa isi poata securiza singuri routerele pe care le folosesc pentru navigare pe internet, desi nu e totusi simplu sa ajunga oricine la aceste setari.

DIGI Romania mai are si alte sfaturi de securitate disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca ar fi bine sa mergeti acolo pentru a vedea ce alte informatii utile mai exista.

This post was last modified on iul. 8, 2021, 8:02 PM 20:02

Disqus Comments Loading...