BANCA Transilvania: Clientii AVERTIZATI, Problema Serioasa

BANCA Transilvania mesagerie

BANCA Transilvania transmite o avertizare extrem de importanta pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, si o face intr-un mod prin care pana acum a evitat sa o faca, dar problema e serioasa. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa ii avertizeze pe clientii din toata Romania in legatura cu problema atacurilor cibernetice direct prin intermediul sistemului de notificari pe care aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android o are acum.

BANCA Transilvania a inceput sa le transmita clientilor din toata Romania mesaje prin care ii atentioneaza in legatura cu faptul ca trebuie sa nu imparta cu vreo alta persoana, sau entitate, informatii cu privire la datele personale. Printre datele personale pe care nu ar trebui sa le partajam cu alte persoane, cei de la BANCA Transilvania includ numarul cardului, codul CVV2, sau data expirarii acestuia, ele putand fi folosite pentru a se initia plati online in numele nostru.

BANCA Transilvania: Clientii AVERTIZATI, Problema Serioasa

BANCA Transilvania mesagerie interna

BANCA Transilvania spune deasemenea ca nu trebuie sa accesam vreun link care vine de pe retele de socializare, email, sau SMS, iar asta pentru ca putem ajunge intr-un website malitios. Chiar daca persoana care ne trimite acel mesaj este una cunoscuta, ar trebui sa cerem mai multe detalii inainte de a accesa respectivul link deoarece adevarata adresa a website-urilor poate fi usor ascunsa, iar platforna de internet banking a BANCA Transilvania, de exemplu, poate fi usor clonata.

BANCA Transilvania spune ca nu trebuie sa ne lasam pacaliti de absolut nicio persoana care incearca sa ne fure datele personale pentru ca recuperarea banilor, in cazul unui furt, se poate dovedi a fi foarte dificila. BANCA Transilvania spune ca reprezentantii sai nu ne cer vreodata sa divulgam date personale de acest gen, asa ca oricine ar face-o, ar trebui privit cu neincredere pentru ca poate fi o persoana de rea credinta care vrea sa ne fure datele personale importante.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la atacurile cibernetice despre care ar trebui sa stim, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la ceea ce transmite prin ele.