X

WhatsApp: Hotararea SECRETA cu o Schimbare Radicala Facuta

WhatsApp face in secret una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani, si vorbim despre ceva care vine ca o reala surpriza pentru toata lumea, fara a fi vorba despre sistemul care permite conectarea contului la mai multe dispositive. Cei de la WhatsApp vor sa implementeze in cadrul platformei de mesagerie o functionalitate pe care o vedem de ani de zile in cadrul Discord, dar care s-a dovedit a fi atat de populara incat urmeaza sa fie copiata inclusive in platforma de mesagerie.

WhatsApp vrea sa creeze cee ace urmeaza sa fie cunoscut ca si “Comunitate”, adica un fel de grup in care administratorii vor putea adauga atat persoane obisnuite, cat si alte grupuri, toate mesajele urmand a fi afisate intr-o zona principala, dar si grupuri separate. Cei de la Discord au fix acelasi sistem gandit pentru platforma lor, adica un “server” principal in care exista mai multe canale separate pentru utilizatori, iar WhatsApp pare sa vrea sa faca fix acelasi lucru, dar pornind de la idea de grupuri.

WhatsApp: Hotararea SECRETA cu o Schimbare Radicala Facuta

WhatsApp lucreaza de ceva vreme in secret la aceasta schimbare majora care este pregatita pentru toata lumea, iar ea urmeaza sa schimbe complet experienta de care avem parte in cadrul platformei de mesagerie pe iPhone si Android. Totul face cel mai probabil parte din initiativa celor de la WhatsApp de a le oferi oamenilor din intreaga lume experiente tot mai bune pentru a folosi platforma de mesagerie indiferent daca o fac de pe un telefon, PC, sau din website-ul sau.

WhatsApp nu a spus absolut nimic in legatura cu aceasta idee de a crea comunitati in cadrul platformei de mesagerie, insa este cat se poate de clar faptul ca exista dorinta de a le oferi oamenilor mai multe experiente inedite cand vorbesc cu diverse persoane. Nu se stie foarte clar cum urmeaza sa fie grupate grupurile in cadrul acestor comunitati noi pe care WhatsApp le face, ins ava fi foarte interesant de vazut cum se vor face comunicarile intre utilizatori in cadrul lor.

WhatsApp pregateste aceasta schimbare uriasa pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, dar va fi nevoie de multa testare inainte ca totul sa poata fi disponibil in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.

This post was last modified on nov. 7, 2021, 3:42 PM 15:42

Disqus Comments Loading...