X

Coronavirus Romania: Numarul de Cazuri Noi pentru 9 Noiembrie 2021

Numarul nou de cazuri noi generate de catre Coronavirus a fost anuntat in mod oficial in data de 9 noiembrie de catre autoritatile din tara noastra, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre de cazuri confirmate in testele de laborator in ultimele 24 de ore.

In ciuda faptului ca numarul de cazuri noi de Coronavirus este in continua scadere de aproximativ 2 saptamani, in spitale inca exista o presiune foarte mare, care genereaza ocupare foarte mare la terapie intensiva, dar care genereaza deasemenea si foarte multe decese.

Campania de vaccinare a iesit din faza de plafon si merge din nou pe scadere pe masura ce se apropie momentul in care se va renunta la certificatele digitale verzi, dar partea buna este ca intre timp peste 1 milion de oameni au fost imunizati in toata tara.

Cifrele finale vor fi anuntate dupa ora 13:00.

”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 9 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.589 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 487 decese dintre care 25 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

This post was last modified on nov. 9, 2021, 10:46 AM 10:46

Disqus Comments Loading...