DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA Emis pentru Romani

DEDEMAN solutie

DEDEMAN le transmite romanilor din toata tara un nou anunt de ultima ora despre care ar trebui sa stie toata lumea, mai ales daca luam in considerare contextul in care se afla Romania acum. Cei de la DEDEMAN le transmit oamenilor ca au luat decizia de a impune o serie de schimbari in legatura cu masurile de siguranta pentru prevenirea raspandirii Coronavirus in magazinele din toata tara, separat de impunerea folosirii certificatului verde digital.

DEDEMAN impune folosirea certificatului verde digital in toate magazinele sale din tara inca de la finalul lunii trecute, insa separat de asta a intarit si masurile de prevenire a raspandirii Coronavirus care sunt in vigoare acum. In baza acestor modificari, DEDEMAN nu doar ca impune masca de protectie peste tot in magazinele sale, sau ofera dezinfectante peste tot, pastrand deasemenea masura de a dezinfecta carucioarele folosite de catre clientii sai.

DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA Emis pentru Romani

DEDEMAN solutie siguranta

DEDEMAN impune totusi ca masura suplimentara inclusiv dezinefctarea POS-urilor folosite de catre clienti pentru a plati produsele pe care le cumpara, iar asta pentru ca ele sunt folosite de multa lume. DEDEMAN nu a eliminat vechea regula de a le interzice angajatilor sa fie prezenti in magazine daca au simptomele unei raceli, insa spune ca acum transmite constant mesaje prin difuzoarele magazinelor prin care le readuce clientilor in atentie masurile de preventie.

DEDEMAN a luat deasemenea de la finalul lunii trecute masura de a aduce angajatii in parcarile magazinelor pentru a prelua comenzi de la clientii care sunt dornici sa cumpere diverse produse. Mai mult decat atat, DEDEMAN promite sa pregateasca in 4 ore pentru ridicare orice comenzi facute online, asa ca n-ar trebui sa aveti probleme in a prelua aproape orice fel de comanda in aceeasi zi, daca nu aveti un certificat digital care sa va permita sa intrati in magazinele lantului.

DEDEMAN face toate aceste eforturi in ideea de a ii ajuta pe clientii sai din toata tara sa ii cumpere produsele, dar si sa fie in siguranta atunci cand o fac, fie ca au un certificat digital disponibil, sau nu.