X

Orange: Decizia Majora, ce da GRATUIT Milioanelor de Romani

Orange a anuntat o noua surpriza uriasa pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar acum, iar asta pentru ca operatorul de telecomunicatii a decis sa ne ofere gratuit ceva ce nu credeam ca vo mai primi. Pentru cei care se uita in platforma Orange TV Go, accesibila in aceasta pagina, cei de la Orange au pregatit o promotie speciala care le permite sa primeasca gratuit un televizor daca aleg sa respecte regulamentul de participare.

Orange spune ca le ofera gratuit clientilor din Romania un televizor 4K Smart de la Samsung daca aleg sa urmareasca Warner TV pana la finalul acestei luni prin aplicatia pentru telefoane, sau tablete, ori de pe web. Practic, indiferent cum alegem sa urmarim filmele si serialele pe care Warner TV le transmit prin platforma Orange TV Go, cei de la Orange ne ofera sansa de a castiga televizorul pe care il ofera pentru oricine e dornic sa vada continut bun.

Orange: Decizia Majora, ce da GRATUIT Milioanelor de Romani

Orange are in platforma Orange TV Go o multitudine de canale de televiziune, filme, seriale, pe care oricine le poate urmari in momentul de fata daca este interesat de ele. Accesul la Orange TV Go este oferit de catre cei de la Orange pentru clienti doar in contextul in care clientii au un abonament de internet, sau televiziune, activ pentru a putea urmari continutul disponibil in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Orange le ofera si altor romani posibilitatea de a avea acces in cadrul Orange TV Go, insa le impune sa cumpere o extraoptiune care le ofera acces la continutul variat pe care-l are disponibil pentru noi. Extraoptiunile pe care Orange le are disponibile nu sunt scumpe, astfel ca oricine ar putea sa urmareasca filmele si serialele preferate de pe telefon, tableta, sau PC, sau ar putea sa vada in direct oricare dintre canalele de televiziune favorite.

Orange are pe website-ul sau foarte multe informatii cu privire la platforma de streaming video la cerere, asa ca orice fel de neclaritati ati avea, le puteti gasi acolo.

This post was last modified on nov. 9, 2021, 4:18 PM 16:18

Disqus Comments Loading...