BCR Romania: Ce le Ofera GRATUIT Unor Clientilor cu Carduri

BCR Romania GRATUIT Clientilor Carduri

BCR Romania nu conteneste cu surprizele extrem de interesante pe care le pregateste in mod constant pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca astazi ne dezvaluie iar cee ace ne ofera gratuity daca alegem sa profitam de promotie. Cei de la BCR Romania le transmit romanilor din toata tara faptul ca daca aleg sa participle la o promotie speciala noua pe care o desfasoara, au sansa de a castiga un iPhone, sau voucher eMAG in valoare de 250 de LEI pentru orice cumparaturi ar vrea sa faca.

BCR Romania are aceasta promotie speciala deschisa doar pentru clientii care au carduri de la Mastercard, astfel ca toti cei care au carduri VISA raman fara posibilitatea de a participa, dar asta nu e tocmai ceva neobisnuit pentru promotiile de acest gen. BCR Romania spune ca ofera trei telefoane iPhone de ultima generatie, probabil 12 sau 13, insa si 200 de vouchere eMAG care au valoarea de 250 de LEI fiecare, deci vorbim despre foarte multe premii care sunt “puse la bataie”.

BCR Romania: Ce le Ofera GRATUIT Unor Clientilor cu Carduri

Banca le cere clientilor din Romania sa faca plati in valoare de minim 1000 de LEI folosindu-si cardurile George Mastercard pana la finalul lunii ianuarie pentru a participa in aceasta promotie speciala, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru cumparaturi. Avand in vedere ca nici suma care este impusa ca minima pentru participarea la promotie nu este una mare, aveti sanse serioase pentru a participa si a castiga premiile care sunt pregatite de catre banca.

Institutia financiara restrictioneaza aceasta promotie doar pentru cardurile de credit George Mastercard, astfel ca pentru cele de debit nu puteti profita de aceasta promotie speciala si ar trebui sa va ganditi serios la acest lucru acum. Daca nu aveti un card de credit George, atunci puteti intra chiar acum pe website-ul bancii pentru a va face unul si a avea sansa de a participa la reducerile care au fost anuntate, si teoretic puteti face totul doar online, far a merge intr-o sucursala.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta promotie speciala aflata in plina desfasurare, deci puteti intra acolo pentru a vedea detaliile exacte ale regulamentului care trebuie respectat pentru a participa.