Caravana Nationala a Vaccinarii a Pornit prin Judetele Tarii

Caravana Nationala a Vaccinarii a Pornit prin Judetele Tarii

Caravana nationala a informatii despre vaccinare este cea mai recenta initiative pe care autoritatile din Romania o folosesc pentru a convinge oamenii sa se vaccineze, iar desigur ca ea era necesara in contextual in care inca mai exista foarte multi oameni care trebuie informati in legatura cu acest pas foarte important.

“Oameni ca mine: Caravana națională a vaccinării, o nouă campanie de informare în masă.

Prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată și susținută de mediul privat din România, pleacă din București pe 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare ‚”Carol I”.

“Lansez cu acestă ocazie invitația tuturor celor care doresc să se alăture mesajelor de responsabilizare pentru atingerea obiectivului prioritar de siguranță publică și încurajarea adresabilității la vaccinare. Este nevoie mai mult ca oricând să dovedim lecția solidarității, pentru binele nostru și al întregii comunități.”

Caravana #OAMENICAMINE se va desfășura în județele Dolj, Olt și Argeș. Locuitorii acestor județe au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la caravana #OAMENICAMINE, care vine special în Craiova (13, 14 noiembrie), Slatina (16,17 noiembrie) si Pitești (20, 21 noiembrie). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitățile locale.

Foto: CNCAV – Locotenent Gabriel Chiriloiu”