DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce se Intampla cu Masinile

DACIA Logan 3 cerere

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai importante masini lansate in 2021 de catre compania DACIA, masina fiind vanduta in principal in tarile din Estul Europei, in timp ce in cele din vest a cam disparut de ceva vreme. In Romania, DACIA Logan 3 se descurca extrem de bine, iar asta pentru ca vanzarile sale sunt cele mai mari dintre toate modelele de masini pe care DACIA le are la vanzare in momentul de fata, iar datele celor de la APIA stau dovada pentru acest lucru.

DACIA Logan 3 a inregistrat in primele 10 luni ale anului 2021 vanzari in numai putin de 10.000 de exemplare in toata tara, cifre impresionante daca ne gandim ca piata auto inca isi revine dupa lovitura data de pandemie in 2020. 10.908 unitati ale DACIA Logan 3 au fost vandute in 2021 de catre cei de la DACIA, iar daca trend-ul se va pastra, atunci la final de an ar trebui sa fie undeva pe la 13.000 de masini vandute la invelul intregii tari de producatorul roman.

DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce se Intampla cu Masinile

DACIA Logan 3 cerere romania
Vanzarile de masini in Romania in primele 10 luni din 2021. FOTO: APIA.

DACIA Logan 3 a avut succes mai mare decat Duster, care s-a vandut in doar 7.522 exemplare in primele 10 luni din 2021, iar Sandero 3 a inregistrat doar 6.790 de unitati vandute in toata tara. Toate cele trei modele de masini de la DACIA au avut vanzari mult mai mari decat oricare alt model al unui producator strain, Ford Puma fiind plasata pe locul 4 cu 2.832 unitati vandute, de aproape 4 ori mai putine decat in cazul DACIA Logan 3, ceea ce nu e o surpriza.

DACIA Logan 3 s-a dovedit a fi o masina extrem de populara multumita tuturor schimbarilor majore care au fost oferite de catre producatorul roman, iar oamenii inca sunt foarte intresati de ceea ce are de oferit. Succesul in continuare mare al DACIA Logan 3 este dat de faptul ca are si un pret de vanzare foarte bun, iar in 2022 ar putea avea parte de vanzari chiar si mai bune in toata tara, ceva ce va incuraja mai mult ca sigur lansarea mai multor modele in viitor.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata acum prin website-ul celor de la DACIA, sau direct din reprezentante, insa livrarea unei masini facute in baza specificatiilor clientului se va face doar in primavara anului 2022.