WhatsApp: 2 Optiuni SPECIALE despre care Trebuie sa Stii Azi

WhatsApp stelute restrictie

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, dar este si una dintre cele mai complexe aplicatii care faciliteaza accesul la un asemenea sistem, astfel ca nu e tocmai usor tot timpul sa stii ce poti face in ea. WhatsApp a implementat foarte multe functii importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume, astfel ca oamenii care folosesc aplicatia pentru iPhone si Android se pot bucura de o varietate de functii speciale, unele necunoscute pentru multi.

WhatsApp nu promoveaza direct in aplicatie aceste functii, astfel ca astazi va vorbesc despre una care va poate fi de foarte mare ajutor, ea permitand blocarea adaugarii voastre in grupuri de conversatii. Este posibil sa ajungeti intr-un punct in care nu mai vreti sa fiti adaugati in grupuri de conversatii in cadrul WhatsApp in mod automat, iar in aceasta situatie aveti optiunea de a bloca adaugarea voastra prin blocarea oricui sa va adauge in grupuri, doar a celor care nu sunt in agenda de contacte, sau doar a anumitor persoane.

WhatsApp: 2 Optiuni SPECIALE despre care Trebuie sa Stii Azi

WhatsApp stelute restrictie grupuri

WhatsApp, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, ne ofera trei optiuni foarte clare pe care le putem folosi in functie de ceea ce avem nevoie, astfel ca nu vom fi adaugati in grupuri fara sa dorim. Pentru cei care au de salvat mesaje importante in cadrul platformei WhatsApp exista si o functie speciala care ne permite sa marcam cu o steluta mesajele din conversatiile individuale, sau grupuri, pentru a le gasi mult mai usor in telefoane.

WhatsApp stelute restrictie marcaj

WhatsApp are o sectiune speciala in meniul pentru setari, iar acolo avem listate toate mesajele pe care le-am marcat corespunzator in conversatii, sau grupuri, pentru a le gasi mult mai usor. Tot ce trebuie sa facem pentru a marca un mesaj este sa apasam pe butonul care ofera optiuni pentru interactiunea cu acele mesaje, si sa alegem optiunea de marcare cu o steluta, apoi ele vor devein vizibile in sectiunea dedicate din meniul de setari.

WhatsApp mai are si alte functii foarte interesante pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar despre ele v-am vorbit de-a lungul timpului, si vor continua sa vi le prezint inclusive pe cele mai noi pentru a sti ce anume puteti face in aplicatie.