LIDL Romania: Mesajul OFICIAL, ce Nu Stiau Clientii Romani

LIDL Romania rezervare

LIDL Romania are o noua surpriza oficiala anuntata pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca multi dintre ei nu stiau ce pot face in magazinele sale din toata tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat faptul ca oricare dintre clientii din Romania pot sa rezerve produse in magazinele sale pentru a le ridica ulterior, fara a mai fi nevoiti sa le caute efectiv prin magazine pentru a intra in posesia lor, ceea ce este o veste grozava.

LIDL Romania le permite clientilor sai din toata tara sa faca acest lucru prin intermediul aplicatiei LIDL Plus, si se pare ca nu exista limita in ceea ce priveste magazinele in care putem beneficia de acest lucru. Desigur ca un client trebuie sa aiba aplicatia LIDL Plus activa pentru a putea beneficia de acest serviciu special, astfel ca trebuie sa va inregistrati in prealabil un cont pentru aceasta si pentru a va putea bucura de acest serviciu special oferit de companie.

LIDL Romania: Mesajul OFICIAL, ce Nu Stiau Clientii Romani

LIDL Romania rezervare produse

LIDL Romania stie foarte bine ca in aceasta perioada exista destui romani care ar vrea sa aiba posibilitatea inclusiv de a rezerva produse pe care sa le ridice rapid din magazine in loc sa le caute pe la rafturi. In aceasta idee, aceasta optiune speciala din cadrul aplicatiei LIDL Plus este disponibila pentru oricine este interesat sa se bucure de acest serviciu inclusiv in cadrul acestei aplicatii, si a lantului de supermarket-uri care are active in toata tara.

LIDL Romania se limiteaza doar la cateva produse pe care le putem rezerva pentru ridicare incepand cu data de 25 noiembrie, si doar pana pe 19 decembrie, astfel ca vorbim probabil despre un test facut acum. Cei de la LIDL Romania vor probabil sa vada cata lume ar putea fi interesata de un asemenea serviciu, chiar daca produsele pe care le ofera nu sunt tocmia unele dintre cele mai cautate de catre clientii din toata tara in aceasta perioada.

LIDL Romania are mai multe detalii despre acest serviciu disponibile in cadrul magazinului sau online, astfel ca acolo veti putea afla cum puteti profita de tot in momentul de fata.