X

Coronavirus Romania: Numarul Zilnic de Cazuri Noi din 6 Decembrie 2021

Chiar si in aceasta zi speciala din an, autoritatile din Romania au publicat noile cifre cu privire la infectarile generate de catre Coronavirus, astfel ca vorbim despre nu mai putin de 803 de persoane care au fost confirmate ca fiind infectate in urma testelor realizate in ultimele 24 de ore.

In spitale lucrurile incep sa se mai linisteasca in aceasta perioada, chiar daca in sectiile ATI exista multe persoane internate, si numarul deceselor ramane ridicat, insa numarul total de persoane internate este in continua scadere in ultimele saptamani.

Din pacate campania de vaccinare nu merge in directia potrivita in aceasta perioada din an, iar asta pentru ca inca exista foarte putine persoane care se imunizeaza cu prima doza de vaccin, iar acest lucru pare sa aiba sanse foarte mici de a se schimba.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 6 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 803 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 54 de decese. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele oficiale finale vor fi dezvaluite dupa ora 13:00.

This post was last modified on dec. 6, 2021, 10:44 AM 10:44

Disqus Comments Loading...